Zeynep266 Kızlar benim gibi geçim sıkıntısı çekmekten korkan var mı malum herşey dolara endeksli ve bebek şeyleri git gide dahada pahalılaşıyor ne yapacağız böyle
Zeynep266 Simay789 evet gerçekten öyle şaşkınlıkla izliyoruz bu kadar olmaz dediğimiz ne varsa oldu 😶
Esraali Handan_65 yazık ya coluk cocuk insanlar napacak kirada oturup cocuk okutan ders olur inşallah
Askiletotomsu Esraali Anca halk birbirini yer başkalarına bişey olmayacak ki. Ankara da sokağa dökülmüşsler bile
Zeynep266 Esraali bu raddeye gelene kadar neden Türk lirasına sahip çıkılmadı anlamıyorum şimdi böyleyse yılbaşından sonrasını düşünemiyorum biz ihtiyaçlarımızı erteliyoruz ama bebeklerimiz çocuklarımız bezi kıyafeti ertelemek mümkün değil…
Nonamirce Esraali savaşa karşıyım ama bundan sonra da bir şeyler olması gerekiyor yoksa hırsızlık ve fuhuş had safhaya çıkar Allah korusun
Askiletotomsu Zeynep266 Çoğu insana söylemiyorum ama maddi olarak yetemeyecez diye çocukta yapmıyorduk biz Erteliyorduk
elfmoom Esraali çıksın artık, milletin cebindeki telefona laf söyleyip zenginsin diyenlere ayaklansınlar hatta
funnymummy Esraali gözaltına alıyorlarmış yürüyenleri 🙄insanlar ağzını açmaya korkuyor sözde demokratik ülkeyiz