cocukhasretim Merhabalar güzel anneler ve geleceğin güzel anneleri🥰Aşılama tedavisi yapanlar tutan veya tutmayan aşılama sonrası neler yaşadınız😊Yan etkileriniz oldumu?
cems cocukhasretim ilk asılamam tuttu 37. haftamdayım, pcos um vardı bir cok kez ilaç tedavisi oldum tutmadı hatta asılama deneme direk tüp bebek dediler ama olacagı varsa oluyor demekki
minigiminannesi03 cocukhasretim ayin 30unda kontörüm var egeryaron ertesi gün adet olmazsam kan vereceğim
cocukhasretim Yakut16 bende yeni yaptım da canım yan etki falan oldumu acaba diye merak ettim benim sürekli kasığımda ağrı var.Bu gün de adet ağrısı gibi vurdu
cocukhasretim Sevimlianne_adayi inşaallah tutar Allahtan ümit kesilmez.Bende daha yeni aşılama yaptım daha günümün dolmasına var beklemedeyim
Sevimlianne_adayi cocukhasretim hayır canım yok ilk gün oldu bende bugün sulu akıntı geldi bir iki damla o kadar
cocukhasretim Sevimlianne_adayi bende çok karamsarım ama yinede öyle deme.Rabbimden ümit kesilmez🤲🏻İnşaallah ikimizinde olur burda paylaşırız
Sevimlianne_adayi cocukhasretim hayrlısı canım pek düşünmemeye çalışıyorum sonu hüsran olacağı için pek ona odaklanmak istemedim hiçbir sorun olmamasına rağmen kalamadım ben dış gebelikten sonra artık hayırlısı inşallah senin tutar gönlünden kalbinden geçen olur