Sevgi0147 Merhaba, benimde kızım 14 aylıkken 2. Ye hamile olduğumu öğrendim ve dr yavaşça kesmemi söyledi.Öncelikle kesmeye karar verdiğinizde asla geri dönmeyin ne kadar ağlasa da istese de çünkü süreci başa sarıp daha yorucu tecrübeye sahip olursunuz. Benimde kızım ne emzik ne biberon kullanmadığı için emme refleksini kesmek daha zor olacaktı biliyorum ama korktuğum kadar olmadı. Öncelikle istediğinde acıyor diye acı duygusunu bildiği için anlattım, daha sonra diyerek öğünleri azalttım ve ben ilk gece emzirmesini kestim.Birde kızım emerek uykuya dalardı, kendi kendine uyumayı bilmezdi.bu süreçle beraber artık kendi kendine uyumayı da öğrendi artı yanı ☺️Rahatça içebildiği suluğu mutlaka hep yanınızda olsun. Süreçte bolca sarılın, öpün ve çok sevdiğinizi söyleyin çünkü gerçekten anlıyorlar. İlk 3 günü atlattıktan sonra azalıyor talebi de ağlamaları da. Sabırlı olun ve biteceğini de kendinize bolca hatırlatın. Çook korktuğum bir süreçti benim ve bittiği için şükrediyorum korktuğum kadar değilmiş . Kendi endişemi bildiğim için bu kadar uzun yazdım umarım sizde atlatırsınız kolayca , sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi