Esramertt Gizemmmmira bebeğin kilosuna çok diyor mu doktorun canım ? Ben 36. Haftamdayim 3 kilo bebeğim doktor kilolu diyor
H1994 Esramertt bende dün gittim 35 haftalığım 2,800 kg dedi doktor kafama takıldı kilosu az mı diye sizce az mı ?
Ceysii01 Benden haftası ileride olan anneler banada söylermisiniz ikizlere gebeyim 18+3 bugun ölçtü doktorum boyları 19.2 cm agirliklari 272 gr nasil ?
karamella_ Busra2013 Hic streslenme canım stres çok etkiliyor bebekleri 25 28 hafta arası düzensiz olurmuş
karamella_ Busra2013 Neden ? Bide çevreye çok kulak asma doktoruna gitsen senin için daha iyi olur daha iyi anlatır
Busra2013 karamella_ ben yurt dısındayım o turkıyede rahatım sımdı 3 ay benım yanım atatıle gelıo normal hı ınsan degıl hanı pısıkolojı bozuk dıyebılırız ıstemıuorım gelmesını napcm bılmıom
ozmus karamella_ kaşar peyniri, 2 yumurta, 2 ceviz, 5 çiğ badem, 5 çiğ fındık, 1 muz, 1 çay bardağı kefir, 1 kase yoğurt. Bunlar sürekli yediğim şeyler günlük olarak 😊
Esras88 22 haftalıkken 480 gram çıkmıştı şuan 26+4 üm haftaya kontrole gitcem çok merak ediyorum bir de rahime giden 3 damardan bir eksik geriden gelebilir demişti doktor şuana kadar hep normaldi inşallah gittiğimde de normal haftasına uyumlu olur🤲🏻
Ece003 karamella_ 23. Haftada 690 grmdı boyu 36-37 cm ydi şuan 25. Haftadyım bende çok merak ediyorum kaç kg oldu
Tugbamete karamella_ bizim gelişim geriliğimiz var bebeği besleyen iki damarımdada çentik çıktı bu durumda olarak 25.haftada 760 gr dı bugün kontrolümüz vardı tam 30 haftalığım 1660 olmuşuz çok şükür
ozgese-s Tugbamete Ben de 25. Haftadayım 736 gr bana gelişim geriliğinden bahsetmediler acaba az mı kilosu bilemedim
Tugbamete ozgese-s detaylı ultrasonda söylemedilerse genetik yatkınlık olabilir ben bebeğim kilo alsın diye ekstra beslenme düzeniyle besleniyorum yemekten birkaç saat sonra 2 saatliğine sola yatıp dinleniyorum kan akışı gitsin diye birde kan sulandırıcı kullanıyorum bu şekildeyken aldığı kilolar bu hiç bir şey yapmasam daha az alacak malasef haftamızı yakalıyoruz artık çok şok şükür hep geriden gidiyorduk çünkü