Esramertt Gizemmmmira bebeğin kilosuna çok diyor mu doktorun canım ? Ben 36. Haftamdayim 3 kilo bebeğim doktor kilolu diyor
Selin12- karamella_ cici bebe, muz, pestil, tahin pekmez ,kaşar peyniri , neskuikli süt bunlar yi yorum
ozmus karamella_ kaşar peyniri, 2 yumurta, 2 ceviz, 5 çiğ badem, 5 çiğ fındık, 1 muz, 1 çay bardağı kefir, 1 kase yoğurt. Bunlar sürekli yediğim şeyler günlük olarak 😊
miranbeyinmothersi karamella_ benim bebeğim pldu olası bir harfta önde aşırı bişey yaomıyorum zaten 3 kilo aldım sadece. Yediklerim günde 3 öğün iki ara öğün beslenemek en önemlisi hergün meyve yemek sebze protein et balık tavuk kıyma hergün yemeye özen gösteririm ekmek pilav makarna bulgur hafta bir belki nadir şekerli şeyler asitli seyler yemiyorum böyle yani kuzum süt içmeye calısıyorum
Busra2013 karamella_ kılo bılmıyorım ama ben 25+0 bebek hareket etmedı bugun sabah pıt yaptı o kdr normakdede cok hareketli degıl ama neden boyle oldu sızın durumlar nasıl
Nuryalinn Busra2013 ay kız sorma ya çok uyuyolar bu sıralar büyüyecek annesi o yüzden 😁 o elini kolunu ettiriyordur illaki sen ayaktayken falan hissetmeyebilirsin miniş daha o
karamella_ Busra2013 canım benimde öyleydi bu haftalarda böyle olurmuş yani onlar hareketliymis ama cansız vurdukları için hissedemiyormuşuz doktorum bazen hiç hissetmezsin bile dedi bu haftalarda