gizzemozturk kesinlikle SMA. Yanınıza alın mutlaka, ilk önce emzirin sonra takviye yaparsınız. Sıcaklarda çok su kaybetmesin bebeğiniz. Bu sefer de ağır sarılık geçirir. Eğer biberonla vermek istemezseniz şırıngayla da verebilirsiniz.
https://www.instagram.com/p/BlOM8ljBe9R/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1dxn5zta93mlh
Bu bağlantıyı izleyin. Ayrıca chicco’nun philips’in az akışlı biberonları da var. Ama kesinlikle yanınızda bulunsun.
TugbaDogu ben de bu arkadaşımızın yazdıklarının tam tersini yaşadım. Annemler normal doğum yaşadıkları için sütleri hemen gelmiş, hastane de sağ olsun hiç ilgilenmedi. 4. Günün sonunda susuzluktan ağır sarılığı çıktı, hem de çok kilo vermişti. Sürekli uyur haldeydi, annemler de doyuyordur, aç çocuk ağlar diyorlardı. Cahillik işte bilemedik. Şimdi ilk çocuğumun o dönemki videolarına falan bakamam. O kadar üzüldüm ki, açlıktan baygınmış yavrucak meğerse.
Lütfen önce emzirin ihmal etmeyin, sınra o bağlantıdaki gibi şırıngayla mama takviyesi yapın. Sonra sarılıktan hastaneye yattığında lohusalıktan dolayı çok çok üzülürsünüz.