bsr1 cilos1987 geçmiş olsun hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz bende kan sulandrcı ve antibiyotik kullanıyorm ama dr kan ilacı dahil vitaminlere devam et dedi
Mayissannesi bsr1 geçmiş olsun cok… Allah sifa versin… Aşınız var mıydı acaba? Varsa hangisini yaptırdınız ve kaçıncı haftada yaptırdınız? Ben hala ası olmadım da haftaya olacagım 16. Haftada…. Merak ediyorum cok aşısız delta atlatılabiliyor mu
mom3516 cilos1987 göbekten yapılanı kestiniz mi acaba benim daha ilk günlerim biraz zorlanıyorum iğneye fobim var 🥺 devam edecek mi acaba 10 günden sonra da
cilos1987 mom3516 6.ignemi oldum bugün.devam edip etmeyeceğim dair bisey söylenmedi.32 . Haftada dr kontrolüm var o zaman söyler sanirim
Aysencim twobabymommas bende covitim canım suan sambucol ve d vit önerdi doktorum bide bebek aspirin içiyorum. 6. Günüm biraz daha iyi hissediyorum 1.5 yaşındaki oğluma da geçti 2 gün ateşlendi 😔
twobabymommas Aysencim Benim de kızıma geçti o da öksürük ve ateş yaptı ama şimdilik iyi çok şükür, oksapar 6000lik kan sulandırıcı iğne günde 1 tane ve parol kullanıyorum şimdilik. Gerçekten zor geçmiş olsun🙏🏻
bsr1 Mayissannesi sağolun ben aşısızım hamile kalmadan önce normal covid atlattığım için hafif atlatıyorum bence
Mayissannesi bsr1 aaa öyle mi… Maşallah cok sükür diyelim…. Delta bide çünkü hem de.. Teşekkür ederim cevaplandırma için 😌