Sedefavc yigitege_annesi 33te gittiğimde 1830dedi 1hafta kilosu az demişti canım ama çokta sıkıntı değil olabilkr demişti
Serpilbb yigitege_annesi benim 32. Haftada 1600 dü 35 de 2 600 olmuştu 😄son haftalar çok kilo alıyorlar 😄
Ahlahanim Syda01 şeker yüklemesi yapmasak şekerden şüpheleneceğim dedi doktor. İlk gebeliğim biraz tedirginim
Sedefavc Fasulyeninannesi1 asıl bize değil bayana müdahale edin yeni açmış hesabı diğer yazdığı şeylerde hep tartışma yaratacak şekilde bize değil ona müdahale et
yigitege_annesi BaharAlya gereksiz postumu işkal ettinn amacı dışında bie post oldu senin yüzünden @Birgul neden bu tarz kişilere müdahele etmiyrousnuz
Ahlahanim Syda01 24.haftada bebekte biraz su fazlalığı vardı o sebeple yqptırdım elhamdülillah güzel çıktı sonuçlarım. Gebelik şekerim yok yani yinede bebişe biraz kilolu dedi doktor. Allah razı olsun. Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inşallah 🌼
Beyzabeser yigitege_annesi ya aslimda doktor normal dedikten sonra gerisi onemlk degil ama ben de 31 haftalikken 1980gr cikti ve bence en cok etkileyen sey ceviz ve kasar peyniri. Bir onceki giisimde kilosu 1.5 hafta onden cikmisti. Ondam sonra cevize ve peynire ara verdim yiyemedim. Bu gittigimde normal cikti kilosu. Kendi cikarimim olarak ceviz ve k.peynirinin ciddi etkisi var bence
Ozlem2904 yigitege_annesi dün gttim ben 33 haftalim ama bebegim 34 gidiyomus 2200du kgsi bence sizinki normal :)
Mom3834 yigitege_annesi canım benim kızım 35 te 2500 kilo, 33 te 2 kilo 10 grammış. Doktorun iyi dediyse hiç başkasının kilosuyla karsılastırma. Ben ve özellikle eşim uzunuz mesela boyu önde gidiyor, her şey genetik… kafanı takma :)
yigitege_annesi Mom3834 yokmgülüm karşilaştirmiyroum doktorum iyi demiş sadece vurdkai bayanlaırnkini merak ettm gereksiz biri postumun içine etti