Glser Babyloveee muhasebeci izin raporu bildirmesiyle alakalı 2 seferde yada toplu alınıyor toplu olursa doğumdan sonra yatar takibini e devlet yapabilirsiniz
minikkkkkk Esrakin teşekkür ederimm suan baktim sisteme daha yeni düştü sanirim ama 11.10.2021tarihinde girilmiş gözüküyor isleme insllah parayi toplu alirim dgum sonrası 😊
Esrakin minikkkkkk Toplu veya ay ay alinmasi is yerine bagli sorsan onlarda soyler ay ay mi onayliyorlar diye
Annesininbitanesi1 Babyloveee valla ben 32 de izne çıktım ay ay değil dedi 170 doğumdan sonra onaylanabiliyormuş rapor bunu bilmiyordum izne ayrılmadan önce
Taze-annee Kızlar 32-37. Hafta arası izini kullanmayıp doğum sonrasına ekletmek için nasıl bir işlem uygulamamız gerekiyor ve bu işlemi ne zaman yapıyoruz bilginiz var mı ?
Rmys09 Taze-annee 32.hafta çalışır raporu alıyorsun iş yerine veriyorsun diye biliyorum ama 37.haftada zorunlu olarak izne ayrılmak gerekiyor benim bildiğim bu şekilde ☺️
Taze-annee Rmys09 teşekkür ederim sonrasında doğum sonrasına ekletmek için dilekçe yazıyor muyuz yoksa otomatik ekleniyor mu acaba biliyor musunuz
oztrk14 Babyloveee tercihinize değil de muhasebecinin işleme şekline bağlı canım tek tek işlerse ay ay alırsın toplu işlerse raporu toplu alırsın
Rmys09 Taze-annee 32.haftadan 37.haftaya kadar çalışacağınız için aradaki süre otomatik eklenir diye biliyorum