Yavasi 2-prensesannesiii baktım 1382 gr yaziyo doğruymuş demekki ama çok az kilosu doktorda bisey demedi kilosu için 😔😔
AlyaEkmen_ yigitege_annesi kilosu 33 hafta ile uyumlu mu dedi yani bizim 1800 ama doktor haftası ile uyumlu dedi bize 31 haftalıkken gitmiştik 🙈ultrason mu yanılıyor acaba bebeğiniz haftası ile uyumlu mu dedi doktorunuz size
Yavasi AlyaEkmen_ haftasıyla uyumlu dedi şimdi ultrason fotosuna baktım ordada kilosu 1382 gr yaziyo ama çok aziz kilosu doktor kilosu hakkında bisey demedi 😩😩
Leylakkk Elenim bende i mom kullanıyorum 35 haftadayim 16 kilo aldim bu vitamin yüzünden mi bu kadar cok aldim acaba
gozdekrks Yavasi erken doğum riskiniz yoksa takmayın haftada 200 250 gr alacak artik annesi düşünüp üzülme biraz minyon bebek olacak 🤣
Yavasi yigitege_annesi sizin kilonuz gayet iyi benim bebeğim niye böyle kilo almiyo ya halbuki hergun ceviz fındık muz yiyorum Deliricem 1 ayda 250 gr almış sadece 😩😩
Yavasi AlyaEkmen_ yok hayır haftasıyla uyumlu dedi geçen ayda 1 hafta geride demişti ama bu hafta toplamış kendini demekki bugün uyumlu dedi haftasıyla
Yavasi mineirem haftasıyla uyumlu dedi doktor bi arkadaşım da 3.500 demişlerdi doğurdu 2.700 doğurdu yanılma payı olabiliyo demişler
Yavasi [silindi] haftasıyla uyumlu dedi kilosuyla ilgili bisey demedi şimdi baktım ultrason kağıdına 1382 gr yaziyo kilosu ama çok azz 😔😔
Yavasi Rose91 inşallah eşimde kızıyo bana baskı yapiyo sen yemiyosun ki bebekte kilo alsin diyo o istiyo ki ağzım boş durmasın sürekli yemek yiyim
Rose91 Yavasi hayir cnmmm alakasi yok.. Rabbim saglik versin hareketleri duzenli olsn. Gerisi muhim deil.. doğduğu zaman kisa surede kilosunu alir zaten..