Yavasi Kızlar 32 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim 1.383 gr dedi kilosu bana çok az geldi sizin 32 hafta da ne kadardı yada ne kadar ? 1ay önce gittiğimde 1.118 gr dı 1 ayda bu kadar az kilo alması üzdü beni 😩
yigitege_annesi Yavasi benulrtasoan göre 33 haftalığım şu an hastahnedeyim 1850gr dedi haftasına göre gzüel dedi kilosu merak etme cnm bebeiş bir anda kilo alır şaşririsn ceviz ve süt tüket💕
Yavasi Happy_001 hayır bisey demedi bende tam anlamadım dediğini bence 833 gr dedi ben yanlış anladım dediğini
EeeA Elenim bendede seker var dıyete uyamıyorum malesef 30 haftalıkken 1650 kg demıstı sımdı 33 haftalıgım nekadar oldu bilmiyorum sızın 30 haftalık nekadardı kılosu hatırlıyomusunuz
Leylakkk Elenim bende i mom kullanıyorum 35 haftadayim 16 kilo aldim bu vitamin yüzünden mi bu kadar cok aldim acaba
Yavasi [silindi] haftasıyla uyumlu dedi kilosuyla ilgili bisey demedi şimdi baktım ultrason kağıdına 1382 gr yaziyo kilosu ama çok azz 😔😔
Emine1202 31 haftalıkken benim bebeğim 1637 gramdı canısı biraz az seninki kilo aldıran yiyeceklerden tüketmeye çalış
Yavasi Emine1202 Emine1202 yiyorum aslında ama bi yandan da doktorun dediğini tam duyamadım tam anlaşılır söylemedi belkide 833 dedi ben öyle anladim
Yavasi yigitege_annesi hergun titriyorum ceviz muz fındık bence benimkide 833 dedi ben tam duyamadım doktoru çünkü 1 yada sadece 250 gr almış olamaz
AlyaEkmen_ yigitege_annesi kilosu 33 hafta ile uyumlu mu dedi yani bizim 1800 ama doktor haftası ile uyumlu dedi bize 31 haftalıkken gitmiştik 🙈ultrason mu yanılıyor acaba bebeğiniz haftası ile uyumlu mu dedi doktorunuz size
Yavasi yigitege_annesi sizin kilonuz gayet iyi benim bebeğim niye böyle kilo almiyo ya halbuki hergun ceviz fındık muz yiyorum Deliricem 1 ayda 250 gr almış sadece 😩😩
Sevdacicegi09 Ben en son 1 ay önce gittiğimde 2818 kg du suan 38+5 im yarin sabah sezeryan doguma gidicem bakalim 1 ay da kac kilo daha almis
sedanuryerlikaya Yavasi Bende 32.haftadayım bu cuma kontrolüm var. Kaşar peyniri, muz, ceviz tüket onlar kilo aldırıyor.
Yavasi sedanuryerlikaya muz ceviz fındık yiyorum hergun yada ben mi yanlış duydum hocayı 833 mu dedi acaba o ara anlayamadım bi gürültü oldu
mineirem Yavasi 31+3 ken 1870 gramdı canım ama çok fazla takma kilosuna oğluma 3100 gram demişlerdi 37. Haftada 3690 gram doğdu tam tamına Uymuyo zaten kilosu arkadaşım 40. Haftada doğum yaptı 3500 dediler 2700 doğdu bebek haftasıyla uyumluysa sıkıntı etme
Yavasi mineirem haftasıyla uyumlu dedi doktor bi arkadaşım da 3.500 demişlerdi doğurdu 2.700 doğurdu yanılma payı olabiliyo demişler
Yavasi AlyaEkmen_ yok hayır haftasıyla uyumlu dedi geçen ayda 1 hafta geride demişti ama bu hafta toplamış kendini demekki bugün uyumlu dedi haftasıyla