Didikom Alparslaninannesii yarın gidicem sabah erkenden vericem folik asit de de başladım canım kullanıyorum 🥰
Didikom ada58 adet günü veya adet geçikmesi daha sağlıklı sonuç alırsın canım geç döllenme olabilir hayırlısı olsun 🌸
Didikom Rapunzel21 ya kuzum dün tek çizgiyi görünce ağladım sonra kasıma iğneler battı batınca geri dönüp baktım silik çizgiyi gördüm 🥰🙈
Prens1prenses2 Didikom ben üsteki mavi çubukta tam gördüm ama alttaki çubukta da emin olamadım hakkında hayırlısı olsun canm inşallah hamişsindir 😌
BMelek Didikom kuruma cizgisi degil benimde zor gozukuyordu beta dusuk oldugu icin oyle cikmis hayirli olsunn☺️
Ceyduygu Didikom Valla üç gebeliğim de de hep böyle çıktı çizgiler çünkü dayanamayıp erken yapıyordum testi 😂😂 3 4 haftalık civarındadir şuan
yavuzhan1707 Didikom 3 4 gün içinde bidaha yap tam net olur 😍 geç dolleme değilse ben adetimden 4 gün sonra yapmıştım kopkoyu çıkmıştı 💕
Bfduam Didikom hayırlı olsun, ovulasyonla takip etmiş miydin yumurtlamanı? Dün ki testin var mı tek çizgi çıkan onuda koyar mısın bugünkü ile aradaki farkı görelim.
Sevtugm Didikom canim benim dr ilk böyle çıkmıştı heyecandan eşim kan vermeden söyledi herkese sonra kan verdik cikti. Bence gebesin hayırlı olsun sağlıkla anı babalı büyütelim 🙏🙏🙏 🤲