Dily_brr3 Burcubayram uygulamada 3+4 gösteriyor ama hala test yapmadım 2. Ci çocuğum yumurtlama dönemedinden 1 hafta sonra kasık ve bel ağrısı yaşadım çok fazla hala devam ediyor ama hafifledi adetim 6 gün var test yapsam çıkar mı acaba
Akkiz__elis Burcubayram dün kontrolüm vardı bata görə 5+4haftalik hamileyim Allah izin verirse.10gun sonra kontrolüm var kalp atışını duymaya gidicez Allah nasip ederse 🌸
bsraugr Burcubayram been 🤗🤗 4+0 dün öğrendim daha 20.81 ile, doktorum iki güne bir takip yapalım dedi yarın tekrar kan vericem
Amineberra Ayy nolur bana da dua et canım ben eylül de düşük yaptım şimdi de 11 gün gecikti negatif çıkıyor geç döllenme idi önce ki gebeliğim İnşaAllah yine geç döllenmedir nolur dua edin Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Zohraa98 Amineberra canm benimde adetden 1hafta gecti hala negatif(dusuk yaptiginda ne kadar sonra pozitif gordun? Inwallah bu sefer olur🙏🏻🌹
Burcubayram Dily_brr3 evet çıkar iyi bir marka gebelik testi ile ama regl 3 gün kala da çıkıyor 1 gün kalada bazen gecikince regl 2 gün kala yapsan net sonuç alırsın ama
Burcubayram Benim 3 üncü gebeliğim kızlar 2 kere kimyasal gebelik yaşadım en son eylülde idi düşük ve bu ay gebe kaldım 3 gün önce erken gebelik testi ile öğrendim ve ertesi günü kan testi işe kesinleşti şuan regl 5 gün var gecikmeden öğreniyorum genelde😊
Burcubayram altintaslar canım yanıma +5 koyuyorsunuz da ne oluyor o artı beş gğn anlamında mı bilmiyorumda💁🏻♀️
altintaslar Burcubayram Evet göğüslerim çok hassas, ağır yemek yiyince midem bulanıyor hassaslaştı böyle olamazdı ☺️
Burcubayram Nermin_nur1 doktora gittiniz mi hiç ben yarın için randevu aldım kese görünmeyecek kadar küçük şuan vajinal muayneden kuşkum var düşüğe neden oluyor diyorlar😬 sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
Nermin_nur1 Burcubayram benimde Perşembe randevum var canım . Bundan önce iki kaybım var ayrıca korku heyecan stres hepsi ni aynı anda yaşıyorum umarım keseyi görürüz tam 5 haftalık oluyor Sat a göre bakalım 🙏🏻🙏🏻 Hakkımızda hayırlısı olsun ❤️
Burcubayram Nermin_nur1 benim de ilk çocuğum olucak hayırlısıyla özele gidiyorum doktoruma ne kadar güvensemde korkuyorum kese 6 haftaya kadar tam gözükmüyormuş ve vajinaldan bakmayı teklif ediyorlar ve buda düşüğe neden oluyormuş belki yanlış belki doğru bilmiyorum💁🏻♀️
Nermin_nur1 Burcubayram Onu bende duydum canım pek önermiyorlar ama doktorlar daha iyi bilir tabi bakalım hayırlısı olsun ❤️
Burcubayram Nermin_nur1 aynen rabbim korusun meleklerimizi♥️ Belirtin var mı bu arada birde beta hcg kaç çıkmıştı öğrendiğinde
Nermin_nur1 Burcubayram Kuzum tam bir hafta oldu öğreneli adetime 4-5 kala öğrendim . 36 çıkmıştı iki gün sonra tekrar verdim 87 oldu iki katına çıktı sonra perşembeye doktorum çağırdı işte . Belirti olarak göğüs hassasiyeti var canım sık idrara çıkma kasık ağrısı arada bir mide bulantısı bunlar var . Sende nasıl durumlar ?
Burcubayram Akkiz__elis sizin ki büyümüş maşallah☺️ Bizim kiler daha küçük ultrasonda kese bile görülmeyecek kadar
Burcubayram Nermin_nur1 bende bulantı idrara çıkma vs yok göğüslerimdede bişay hissetmiyorum gibi uyku ve acıkma hissi var bide ara ara bel ağrısı oluyor benimde adetime 5 gün var tam erken öğrendim 53 çıkmıştı sonuç bakalım yarında kan testi isteyecek doktorum