Emine2222 Merhaba kızlar benım adetım 10 gün geçti gecen hafta test yaptm cok az sılıkdı bugünde leke geldi pembe bı ıkı damla sızce gebelık varmıdıe yarın kadın doktorunda randevum var 😖 cok korkuyorum inş hamıleyımdır 😖
FusunF Emine2222 canım benim arkadaşımın 8 gün gecikti pembe lekelenme gelmiş adet oldum sanmış ama kısa sürmüş hamile olabilirsin inşallah ☺️🌸
Elifgoktug1 Emine2222 doktora mutlaka söyle ben ağrım yok diye lekeleri umursamadim düşük tehlikem varmis meğerse 15 haftaya kadar fitil kullandim progestan.
Busr4 Emine2222 Benimde öyle oldu hatta hasta oldum sandım sonra kesildi şu an 33 haftalık hamileyim bence sizde hamilesiniz 🤗
portakalsekeri Elifgoktug1 benim bugün regl günüm dün gebe olduğumu öğrendim ama 1 haftayı geçkindir adet ağrısı gibi ağrım oluyor ara ara biraz öncede hafif silik pembe leke gördüm korktum açıkçası doktor 2 hafta sonra gel dedi hangi durumda hemen acile gitmeliyimm
Emine2222 Kayra_2362 aynen canım yarını beklıyorum bir umut var icimde ama korkuyorumda .. Normalde adetim hic gecikmez yani 10 gun oldu 😔
Elifgoktug1 Emine2222 inşallah hersey güzel gider bende de oldu bir süre sonra agri parça bile geldi ben düştü sandım hatta pruluton mu ne bi iğne var o yapıldı o kesti kanamayı. Progestan fitili de günde 3 kere kullandim sağ salim 21+6 olduk insallah sanada nasip olur 💜🤲 üzülme stres yapma ayaklarinin altına yastık koy yükselt ayaklarını bol sıvı al uzan sürekli
Emine2222 Busr4 Busr4 masAllah allahim saglicakla kucagina almayi nasib etsin insAllah bende gebeyimdir ♥️
Emine2222 Elifgoktug1 allah razi olsun cnm insAllah bendede olmustur ben calisiyorum isim agir aslinda yarin eger hamile oldugumu ogrenirsen rapor alicagim 🥺 insAllah hamileyimdir 🤲🏽
Mrs_Demir Emine2222 evet ben adetim geciktikten 3gün sonra test yaptım dayanamadım çok istiyodum bendede silinik çıktı 1 hafta sonramı yalan olmasın lekelenme gördüm zaten sonrada randevu günü geldi kesinleşti hamileliğim 😊
Emine2222 Mrs_Demir ne guzel darisi bana insAllah ♥️ Yarin buraya yazarim insAllah sonucu dua edin lütfen 🤲🏽🥺
Emine2222 Mrs_Demir canım ben bugüm gittim ve hıcbrsy yoksu bugün kanamam başladı blmıyorum ya kımyasal gebelık ya erken gebelık dedı ama bence kımyasal ümıdım yok..