Sleepy nin çok reklamı yapıldı ama iyi değil sanırım çok şikayet var. Primadan şaşmamalı sanırım
Primada kisirlik yapan maddeler vr diye soylenti cikmisti bir ara oyuzden cok ii olmasina ragmen onu kullanmayacagim sleeppy dusunuorm kullannca bakacgm nasl bilmem
BurcuPar2017 bende prima aldım ama petralatum var hemen sleepy stokladım sonra ıslak mendili bile güzel saf sudan bence sleepy al
BurcuPar2017 Kesinlikle prima pampers ilk kızımda onu kullandım 1 yaşına kadar hiç bir zaman pişik vs olmadı şimdide ikinci kızıma onu kullancam 🤙
Canbebe ve sleepy ama canbebe biraz daha önde
    Henüz kullanmadım ama Prima premium care aldım
    İlk kızımda prima kullandım aslında çok çok memnunum fakat busefer oğluma komili aldım bakalım o nasıl beğenmezsem yine primaya dönerim
      BurcuPar2017 ben prima pampers aldim ama şu yeni çıkan coon u da merak ediyorum açıkçası japon kalitesi sonuçta bi paket de ondan alıp denemeyi düşünüyorum
      Esa canbebe çok kaba bebeğin bacakları açık kalıyor
      • Esa bunu yanıtladı.
        Prima aktif pişik yaptı . Komili ve sleepy güzel 😊
        Zeynepreyyan ben çok memnun kaldım canım taşma pişik vs yapmadı olumsuz bir şeyle karşılaşmadım 5 aydır kullanıyoruz 3 kere sleepy kullanmışımdır
          Esa o bakımdan güzel tabi canım ama özellikle bebek tutunup yürümeye başladığı zaman bacakları çok ayrık kalıyor ördek gibi gidiyor
          BurcuPar2017 prima premıum care aldık 2-5 kg aldım bı paket 80 li mi neydı 1 kutuda 3-6 kg aldık 2 numara 148li hatta ılk aldıgımız sey bezdı😁😁😁 hıc kararsızlık yasamadm
          Prima premium yada pampers herkes onu tavsiye etti bnde onu aldim cantaya hazrlik