Moonlight_10 Aslında benim bebeğim 34. Haftalarda 3 hafta ilerde gidiyordu tatlıyı ekmek türünü kesmemi söyledi doktorum kestim ama kilo almaya devam etti 3 kilo civarındaydı o haftalarda haftada 250 gr alarak devam etti, bebeğe yarayacak şeyleri de yemeği kestim kuruyemiş vs. 37. Haftada 3710 38. Haftada 3733 gibi bi rakam çıktı yani bu haftalarda birden kilo alımı yavaşladı sanırım ve fark 2 haftaya düştü. Zaten son zamanlarda kilo alımı durur diye okumuştum birde ultrasonlarn yanılma payı var tabii. Sizinki bence daha ufak aslında bana göre benimkide bu haliyle pek iri değil o kadar araştırdım ki bi kaç sene önce 4-4,5 kg üstü bebek iri bebek olarak nitelendirilirken son zamanlarda bu tabirin sınırını iyice düşürmüşler. Özel hastanelerde 3,5 kg üstüne direk sezeryen öneriyorlar önceki senelerde kadınlar nasıl 5 kiloları doğuruyormuş diyorum bende ve çok istiyorum normali tabii riskler var diyince belim bükülüyor en sağlıklı şekilde kavuşmak istiyoruz sonuçta bebeklerimize.. benim yinede umudum var bakalım yapılabiliceğini düşünüyorum inşallah sizinde gönlünüzdeki nasip olur sağlıkla kavuşursunuz 🌸