mutlugebeee deno1 çok geçmiş olsun🙏🏼 Ciğer geliştirici yapılmamıştı bana hamileliğimde doğar doğmaz entübe oldu 5 gün entübe kaldı sonra nazale geçtiler sonra kendi solumaya başladı bir kaç gün takip edildikten sonra çıktık🙏🏼 2430 doğdu kilosunda sıkıntı yoktu solunumu iyi olsaydı hiç küvöze girmezdi dediler😔
deno1 mutlugebeee sağlıkla buyut bizim doktorumu, 38 haftayı doldurmadan bırakmıyor ve 2 bucuk kilo altiysada bırakmıyor
Liyuzamom zehirzemberek yok daha randevum ayın 9unda doktora yaptıracağım. Biraz bilen birinin yapması gereken bir şey 1 kez yapınca eğer yanlış yaparsan çıkmayabiliyor. Bozuk diyor. Tanesi 300 liraya aldık riske atmak istemedim
Kelebekmadam MMeervee yaaa çok geçmiş olsuun bende 31 riskim var öyle korkuyorum ki şu an durumu nasıl
MMeervee Kelebekmadam rabbim vaktinde kucaginiza almayı nasip etsin🥰benim riskik de yoktu herşey cok güzeldi birden geldi durmadi🌹durumu wlhamdulillah kendi nefes alabiliyormus ama yine doktorlar burundan destekliyor cigeri karnmda enfekaiyon kapmia antibiyotik veriyorlar inşallah birkaç güne kadar çıkarırlar 🥰
Melos1 Beyzamutluu benimde o problem vardı canım en son 27mm ölçtü. Dünde bıraktım yürüyüş felan yapmamaya calıs ben hiç yürümedim desem yeridir eve süpürge bile açmadım. Sende dikkat et Allahın izniyle bişey olmaz🤲🥰
Beyzamutluu Melos1 inşaallah hayırlısı ile vaktine kadar bir sıkıntı yaşamayız tüm anne adayları olarak,❤️
Gamzeates Beyzamutluu 34 haftalıkken oğlum erkenci kuş çıktı iki tane ciğer geliştirici vurdular doğumu durdurdular yine gelmeye kalkarsa durdurmayız annesi dediler 36 haftalıkken geldi 🙈
Sfylmz Gamzeates merhaba ilk gelişte nasıl anladınız 36 da nasıl geldi bende şuan diken üstünde bekliyorum 34 de durdurduk kaça kadar dayanacak acaba☺️
Gamzeates Sfylmz ah ne siz sorun ne ben söyleyim 🙈 34 te leke ile gittim kahverengi lekem vardı 36 da ise çişim geliyor diye lavaboya gittim suyum geliyormuş hala devam ediyor diyorum kendi kendime sonra anladım suyum geliyor çok değil yavaş yavaş öyle gittim hastahaneye 🙈
GamzeMikail doktor erken doğum riskin yok dedi ama ben 29uncu haftadayım karnım aşağıda ve bebek yan pozisyonda duruyor öyle 😔 bilemedim napıcam nasıl üvenicem korkuyorum ne olucak diye bunu yaşayan var mı
Gamzeates Sfylmz evet aslında erken doğum olmasının sebebi 2019 da doğum yaptım o zaman domuz gribi olmuştum muhtemelen o yuzden erken doğum oldu
itsagirl2022 Sabihabeyruha ben de 33 deyim ama bebeğin gelişimi 30 haftada kaldı ve değişmiyor. Bu haftada değişmezse alınacak sanırım. 1700 gramda
CanselUrgnc busra_080421 erkenndogum riski nasıl anlaşılıyor acaba kendimiz bile bilir miyiz yoksa doktor mu der
Sabihabeyruha CanselUrgnc şikayetiniz olduğu zaman doktora söylerseniz anlaşılır tabi inşallah böyle bişey olmaz. Ama şikayet varsa ihmal edilmemeli çünkü ne kadar erken teşhis o kadar iyi yoksa geç kalınmış oluyor
busra_080421 CanselUrgnc doktor ultrason kontrolünde ve vajinal kontrolle anlıyor rahim ağzı kısalığını ama belki erken anlaşılmadığında anneye belirtileri de oluyordur
Hilalll_s Gurbetten valla hamilelikte enfeksiyon bir kere olduysa hiç geçmiyor azalma oluyor ama bitmiyor, su içmeyi azalttığın anda azıyor, benim nasıl olduysa mantar enfeksiyonuna çevirmiş ama hafif görünüyor dedi son tahlillere göre doktor
Seryy Beyzamutluu 32+6 bizimde erken doğum riskimiz varmış yüzünü dönmüş çıkışa doğru öyle bişey dedi
Pinar__50 Beyzamutluu hem erken doğum riski gecırdım hemde erken doğum yaptım 33 haftamda riskim vardı 1 hafta hastanede kaldım 36+3 te de erken doğum yaptım