Gurbetten Musabnannesi Enfeksiyonu nasıl atlattınız acaba özel bir şey yaptınıx mı? Ben 2. Kez enfeksiuon oldum birincide antibiyotikle geçti, 10 gün sonra tekrar oldum, serklajım da var. Daha 6,5 aylığım çok korkuyorum tetikler doğumu diye
Musabnannesi Gurbetten ilk önce büyük 1000 lik serum yedim iki gün arka arkaya, progestan iğnesi kullandım olabildiğince kendimi sıcak tutup ılık suyla yıkamaya çalıştım o şekildr geçti ama arada tutuyo
Hilalll_s Gurbetten valla hamilelikte enfeksiyon bir kere olduysa hiç geçmiyor azalma oluyor ama bitmiyor, su içmeyi azalttığın anda azıyor, benim nasıl olduysa mantar enfeksiyonuna çevirmiş ama hafif görünüyor dedi son tahlillere göre doktor
cerenmina Beyzamutluu Bugun öğrendim erken doğum olabilir diye. 30+5im. Progestan ve proluton iğne yazdi. Kasık ağrısı ile gittim sancim cikti. Rahim ağzımda da kısalma varmış ama çok şükür henüz acilmam yok. Haftanın 2 günü çalışıyordum ayakta. Doktorum o yüzden rapor yazdı. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
SelinYakgul Fseydatercan çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için , mutlu ettiniz beni inşallah ♥️🧿Rabbim darda olana yardım etsin inşallah geçecek hayırlısıyla bugünler de 🙏🙏
deno1 mutlugebeee benimde solunum sıkıntısı var kilosuda az sizin kac kiloydu kac gün solunum sıkıntısı çekti
mutlugebeee deno1 çok geçmiş olsun🙏🏼 Ciğer geliştirici yapılmamıştı bana hamileliğimde doğar doğmaz entübe oldu 5 gün entübe kaldı sonra nazale geçtiler sonra kendi solumaya başladı bir kaç gün takip edildikten sonra çıktık🙏🏼 2430 doğdu kilosunda sıkıntı yoktu solunumu iyi olsaydı hiç küvöze girmezdi dediler😔
Eliza22gzm Beyzamutluu bizde öyle öyle 24 den 31e geldik ve bitiriyoruz ilaçlarla şimdiki bebişlerin acelesi var dünyaya gelmek için ☺️🤷🏻♀️
Liyuzamom omerim32 benim önce 6ymış ilk gittiğimde sonra kendi doktoruma gittiğimde 3e düşmüş doktor çok fazla değil demişti ama 3 tabletli bi antibiyotik vermişti
Tugcesevimli Benim var progestan kullanıyorum calisamiyorum yatış, her ay adetime yakın kanamam oluyor maalesef,rahim kalp seklindeymis erken doğum riskin var dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Tugcesevimli Deletedmom154 benimde kalp şeklinde 12.haftada anladı dr sağolsun kanaman oluyor mu seninde nasıl bir yol izliyorsun şu an ben çok tedirginim ilk hamileliğim 😓
Deletedmom154 Tugcesevimli benimde ilk hamileliğim..Ama ben hamile kalmadan once kontrolde öğrendim. Kanamam yok.Kalp şeklindeki rahimde erken doğum oluyormuş..düşük vs olmasın diye hap tedavisi yapiyorlar
itsagirl2022 Sabihabeyruha ben de 33 deyim ama bebeğin gelişimi 30 haftada kaldı ve değişmiyor. Bu haftada değişmezse alınacak sanırım. 1700 gramda
Selindora Liyuzamom eğer mantarsa çok ciddi bir kaşıntınız olurdu. Ben yaşadım çok fena birşey.Varmıydı sizde kaşıntı
kbrkrblt16 Ben ilk hamileliğimi 33+6 da doğum yaptım hiç bir belirti yoktu birden suyum geldi o şekilde doğum gerçekleşti şimdi ikinci hamileliğim tekrar erken doğum riskim var progestan kullanıyorum bide 16.haftada rahim ağzını ölçecek doktor
Kelebekmadam MMeervee yaaa çok geçmiş olsuun bende 31 riskim var öyle korkuyorum ki şu an durumu nasıl
Beyzamutluu Eliza22gzm ben de anlamadım ne aceleleri var böyle bir dünyaya gelmek için , durun işte paşalar gibi yaşıyorsunuz orada 😌