Minnakkurabiyeveannesi27 2melekannesi_ birde size bir sorum olacaktı kusurabbakmayin hakkınızı helal edin bu arada ben şimdi kan sulandirici kullandığım için yeme içme de dikkat etmem gereken şeyler va rmi meyveler sebzeler içecekler felan olsun bilginiz var mı bu konuda
2melekannesi_ Minnakkurabiyeveannesi27 çok bi bilgim yok ama aşırıya kaçmadığınız sürece yiyebilirsiniz yani ben öyle yapıyorum yine doktorunuza danışın tabi de
Sineemiis Minnakkurabiyeveannesi27 benimde aynı genler de var perinatalog sadece 4000 lik oksapar yeter demişti coraspirin 100 mg da vermişti bi kadın doğumcu buna gerek yok dedi
Minnakkurabiyeveannesi27 Sineemiis aaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun doktorum da yeterli diyor ama çevremdeki insanlar hep korkutuyor
Fy38 Minnakkurabiyeveannesi27 rica ederim canım kilo artışın olursa yükseltir mi acaba iğnenin dozunu onu da bi sor istersen ama bi arkadaşım vardı o da senle aynıydı değerleri oksapar 4000 kullandı
Minnakkurabiyeveannesi27 Fy38 çok teşekkür ederim kuzum birde aspirin kullanmış mıydı bilgin var mı boy kilosu nasıldı arkadaşın
Fy38 Minnakkurabiyeveannesi27 evet coraspin kullanmıştı kilosu çok düşüktü.bana da hamile kalmadan başla coraspine demişti iğneye de hamile kalınca başladım
Minnakkurabiyeveannesi27 Fy38 peki sen kaç haftaliksin canım birde beslenme düzenin nasıl ben çok kilo aldım galiba 21 haftada 9 kilo 😔
Fy38 Minnakkurabiyeveannesi27 bende yarın 20.hafta bitiyor canım beslenmem hiç iyi değildi bulantıdan yiyemiyordum doğru düzgün.60 kilo ile hamile kaldım 58 e düştüm şuan geri 60 oldum bundan sonra alırım herlde.fazla takma kafana bebek sağlıklı olsun da doğumdan sonra gider kilolar ☺️
Minnakkurabiyeveannesi27 Fy38 Yok kuzum kilo umrumda değil de işte iğne yetersiz kalır felan diyorlar ya ondan sikiliyorum biraz yoksa sorun değil kilo
Miray8 Fy38 ben bugün tetanoz aşısı oldum kan sulandırıcı bugün vursam bir etki olur mu acaba bugünlük ara mı vermeliyim siz ne yaptınız acaba
Minnakkurabiyeveannesi27 2melekannesi_ Tetanoz iğnesi vurulduğunda aynı gün iğneyi ve aspirini kullandınız mı