AyssssK yasolinn benim de ellerim parmaklarım bayadır uyuşuk. Normal mi hamilelikte senin doktorun ne dedi ve ilaç kullanıyor musun?
yasolinn AyssssK uyuşukluk problemi benim gebe kalmadan önceden oluyordu ama kitlenmeler yeni başladı ilaç kullanmıyorum ama magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluşabiliyormuş sanırım yine de yanlış bilgi vermiyim karpal tünel sendromu diye geçiyor
Derinim2203 Piremses0 ya sizi hatırladım saha dün gibi kese görmeye gidiyorduk ne ara buralara geldik çok şükür bin şükür ☺️☺️ bizde 36+4 olduk bizde 6 aralığa gün aldık 38+4e yani bakalım az kaldı, ☺️☺️
erada bende 35.4 bugun aldim 11 aralık ama simdide kararsiz kaldım 2 dogumum normal 3 sezaryan istedim ama herlez normal yapmne gerek var diyor bilmiyorum kafam cok.karisik
annesi_ Gamze_nur06 Benim bu 6.hamileliğim 5 kayıp yaşadım doktorum riske atmayalım dedi oyüzden 38+2 de alıcak zorunlu sezeryan oluyo benimki
Derinim2203 Piremses0 kesinlikle çok heycanlı 😁😁değerim artı kesem göründü mü bebek var mı derken geldik buralara 😁😁
svl0787 Piremses0 cumartesi sabah olacak inşallah 37+5 olucaz iki hafta olalı gün belli olalı benim sancım çıktı o yüzden biraz erken oluyor doğumum
Zumraasel Eymen_Enis_Ser haftaya salı gelişim iyi olursa almazlar olmazsada alacaklar gelişim geriliği var ya şuan 2300 gram
Umudayolculuk36 Piremses0 bende haftaya salı gidicem 36+6da gün alıcam korkuyorum hemde çok çatı muayenesife olacak normal mi sezaryan mı bilmiyorum