annesi_ Piremses0 36+5 haftamdayım sezeryan olucam 3 Aralık inşallah ama gün geçmiyor parmaklarım şişmeye ve ağrımaya başladı normal mi sizde ne gibi değişiklikler var acaba bide karnım taş gibi oluyo ne yesem şişiriyorum 🤦🏻♀️
momysss Piremses0 canım bende sezeryan istiyorum neye göre belirlendi seninki sezeryan olacağı kendin mi talep ettin acaba
Piremses0 annesi_ benimde karnım sertleşiyor taş gibi olıyor bi tarafı parmaklarım da şişiyor yüzüklerim çıkmıyor yani
Gamze_nur06 annesi_ bende 36+2yim de daha gün vermediler plesenta aşagıda olduğu için mecburi sezeryan peki sizinki neden sezeryan ?
annesi_ Alvindmrkl son iki gündür ağrıyo parmaklarım 11 gün kaldı doğuma 🤲🏻 bir an önce geçse zaman ya
annesi_ Piremses0 ben yüzük takmıyorum hiç takmadım hamileliğim boyunca sıkıntı basıyo bana 35.haftadan sonra zorlaştı iyice valla Herşey çok zorlanmaya başladım 10 gün kaldı çok şükür sağ sağlim atlatsak şu günleri 🤲🏻🤲🏻
AyssssK yasolinn benim de ellerim parmaklarım bayadır uyuşuk. Normal mi hamilelikte senin doktorun ne dedi ve ilaç kullanıyor musun?
annesi_ Gamze_nur06 Benim bu 6.hamileliğim 5 kayıp yaşadım doktorum riske atmayalım dedi oyüzden 38+2 de alıcak zorunlu sezeryan oluyo benimki