Pinpirikanne Kizlar adet bitimi 15 gun boyunca iciliyorm Ogle aksam galiba…yumurtlama zamanı birakilioms bnm adetten 10 -12 gun sonra yunurtlama oluyor…10 gün kullnsam fayda eder mi sizce bu ay denemek istiyorum…bide kilo verdirr mi kilo vermk istemiorum 🤣🙈🙈
Imasleeper Pinpirikanne bende arada sırada bi bardak felan içiyodum adeti düzene soktu sanırsam o yararı oldu kilo verme açısından hiç bi yararını göremedim 😂 bu arada ben iki kez yumurtladım galiba bir ayda çünkü bebeğime geç döllenme diyooolar bilemiyorum böyle şeyler olabiliyomuş
Saadet14 Pinpirikanne Test yaptim negatif çıkınca sabah aksam icmeye basladim 10 gun ictim adet oldum kist attim sanki ve sonraki ay gebe kaldim. Ben soğan suyu mucizesi der susarım 🤲 Şuan 33 haftalik gebeyim 🧿
Pinpirikanne Btl-Als kimisi gunde bir bardak yeter demiş kimisi 2 bardak öğlen aksam diyor kimisi 15 gun net icilmezse faydası olmaz dyo ama yumurtlama zamanı da icikirse çocuk olursa mazallh düşürblr…bilemedm cnm soraym ddm
Pinpirikanne Elfidaa cok var canm bu kurle hamile kalan etkisi olmus olablr…bn 10 gun gunde 1 bardak icsem faydası olur mu acaba sen nasil ictin canm
Pinpirikanne Elfidaa canim sana bsey sormak istiyorum ben suan adetim adet bitimi baslicam küre 1 hafta 10 gün içip yumurtlama zamanı birakcam tekrar adet olmm demi ? Adet soktrcu olark kullaniolrms ya özellikle
Pinpirikanne Elfidaa bnde oyle yaparm buyik ihtimalle sabah cok bsey yemiyorum cnku midem ağrıyor sabahları hep iyi gelmez sabah banada…adet bittikten somra mi başladın adetken icilmez mi canm blio musun?
Pinpirikanne Saadet14 maşallah canim yavrunu sana bağışlasın rabbim 🤲🏼💜 ama adet bitimi kullaniliyor ya 10 gun içip adet olmak iyi mi ki ? Adetken içilir mi sen nasil kullndn zahmet olmazsa yazar misin canm bnde bu ay denemek istiyorum da
kckelf123 Pinpirikanne merhaba canım bende yapmıştım sabah akşam olacak şekilde adet bittikten 5 gün sonra 15 gün tüketilecek kahve kabuklu hazır suyla o şekilde faydasını görürsün
Pinpirikanne kckelf123 adetten 5 gun sonra 15 gun içince yumurtalmya denk gelmedi mi canim yumurtalma zamanı bırakın diyolr iyi degilms düşük olablrms içi temizledgi için
Saadet14 Pinpirikanne amin canim darisi sana 🤲 Ben 60 gundur adet olmamistim o yuzden direk basladim. Sabah aksam 5 dk kabuksuz 1.5 su bardagi su da kaynattim. Ilik ictim 10 gun sonra adet oldum. Adetliyken icilmez saraçoglunun tarifine bak