Ozlm007 Sevdiyebicer bana randevuyu kendim doktorum yazdı verdi bir ay öncesinden ben hiç bir yeri aramadım gittiğim hastanede varmış zaten cihaz ordan tarama yapılıp doktorun yanına geçicem isterseniz sizde başka bi yerde yaptırıp kendi doktorunuza gidin nerelerde var diye iyice bi araştırın cihazdan
Bebekisi Momcrowns bende de böcük yani kuyruk sokumu sıkıntısı var, içe doğru ilerlemiş ve en ufak düşmede kırılmak üzere bunun ağrısını ayrıca çekiyorum. Bel ağrısı olduğu zaman veya normal zamanda böcük ağrısı beni baya zorluyor 🥲
Bebekisi Sevdiyebicer evet benimde o haftalara göre şuan daha bir 4 aylık göbeğine dönüştü yine biraz fazla ama o zamana göre daha az 😅
Songullsevukk Sevdiyebicer 21 haftadayım göbüş belli oluyor bebiş hiç durmuyor telefonum tekme videolarıyla doldu ama 2. Gebeliğim😊
Momyy07 19+4 benim bugün ayrıntılıya girdim soranlar için söyleyim kadın doğum doktorum yönlendirdi perinotoloji bölümüne gittim. Ben normalde doğum paketi almıştım kendi doktorumdan ama pakete dahil olmayınca 465 tl ödedim . Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı 🙏
Momyy07 Sevdiyebicer doğum paketi bebek doğuncaya kadar toplu bi ücret veriyosun muayenelere ücretsiz giriyorsun içinde yapılan testleri falan da kapsıyor her gittiğinde verdiğin ücretlerden daha uyguna geliyor. daha sonradan ücretler artsa bile seni etkilemiyor
Momyy07 Sevdiyebicer özel hastanelerde yapılan bir uygulama. Sabit bir doktora gitmiş oluyorsun doğuma da aynı doktor giriyor takipli hasta oluyorsun o senş yönlendiriyor