Birumuteses29 Kizlar kan ilaci kullaniyomusunuz ven hic kullanmadim 36 haftaligiz kan tahlilime bakildi ve koletrolum 324 cikti gebeljkte olabiliyormus sizde de oldu mu boyle yuksek
SEmerry Birumuteses29 Canım kolestrol hakkında hiç öyle bir şey demediler bana ama kan şurubu verdiler kanım aşırı düşüktü en son damardan takviye aldım mecburen yükselmiyor ben et yiyemiyorum ayrıca 36 haftaya kadar bana çok baktılar nasıl ilk defa bakarlar kanına anlamadım
Annekusum SEmerry dün gece acildeydim sancım vardi yatş yapalim dediler kabul etmedim sancım sklaşmıuo serum verip gonderdiler bebişimde 3 kilo olmuş 😊 beklemedeyim hala yarım saatten dusmedi cok agrim var ama ayakta duramiyorum
RavzaNur_90 SEmerry Kan değerlerim yerlerde 15 gün sonra doğum var takviye mecbur yapacaklar gibi canım.Rabbim yardımcımız olsun sağ Salim kucağımıza alalım da gerisinin önemi yok❤️
Birumuteses29 SEmerry bende anlamadim kanim kac cikti onuda sormayi unuttum sonuc kagidindan da anlayamadim insallah kotu bisey yoktur😒