SEmerry Ayyy bugün SeZeryan günümüzü aldım kızlar çok heyecanlıyım zaman hem geçsin hem de geçmesin istiyorum🤭🥰 sizde durumlar nedir bebişler kaç kilo oldu 36+1 iz bugün ☺️
Happy_001 SEmerry saglık la gelsin 😍😍bızde 3 aralık ta olcaz sezaryan bugun gıttım de soyledi kilosunu 37+4 senin kaç kilo
SEmerry Happy_001 Ayy senin daha az kalmış 🤭 sağlıkla gelsin ya ☺️ Benimki 2974 gr 46 cm miş 😂 kanım düşük olduğu için az mı büyüyor ya endişe ediyorum
SEmerry Esmakoksal Amaaan saat kaçta olucaksın canım valla bu zamana kDAr saat geçsin diyordum şimdi geçmesin diyorum 😂😂
RavzaNur_90 SEmerry 10 Aralık bizde 🙈35+4 olduk.Hiç doğurmayacakmışım gibi tembellik var çanta falan hazırlamadım 🤔3. Doğum onun etkisi olabilir birde ağrılarım çok ☹️
SEmerry RavzaNur_90 Ay ne kadar da aynııı benim de 3. Doğum olucak bende daha hazırlamış değilim her şeyi 😂 yalnız değilmişim bende diyorum 3. De rahatlık geliyor diye 😂
SEmerry RavzaNur_90 Benimde çok ağrılarım vardı Demir takviyesi yaptı doktorum damardan çok iyi geldi canım kan değerleri çok önemli
Annekusum 10 aralık muhtemel dogum tarihi bizimde ama normal doqum bakalm bekleyecek mi son gune kadar 32.haftadan beri yalancı sancılarım ve agrilarim var 40.haftayi gorur muyuz muamma 🙈🤗
RavzaNur_90 SEmerry Kan değerlerim yerlerde 15 gün sonra doğum var takviye mecbur yapacaklar gibi canım.Rabbim yardımcımız olsun sağ Salim kucağımıza alalım da gerisinin önemi yok❤️
Annekusum SEmerry dün gece acildeydim sancım vardi yatş yapalim dediler kabul etmedim sancım sklaşmıuo serum verip gonderdiler bebişimde 3 kilo olmuş 😊 beklemedeyim hala yarım saatten dusmedi cok agrim var ama ayakta duramiyorum
SEmerry Eymen_Enis_Ser 34 haftalık mıydın canım gittiğinde Benim demirim çok düşmüş hep 5-6 gün öndeydi bu gittiğimde normal zamanına dönmüş