Duuyguum Kızlar merhaba 29+2 deyim kontrolde dr baş yukarda dedi başına gelen bilgisi olan var mı tekrar baş aşağı pozisyonuna geçiyor mu ilk doğumum normal oldu bu da normal olsun istiyorum
Elsu26 Duuyguum doğum anında bile dönebileceğini okumuştum bana da 35. Haftaya kadar dönmesi lazım demişti 28. Haftada döndü
guzelbebegimmmmm Duuyguum siz şuan hareketlerini nerde hissediyorsunuz? Başı ayağı neresi tahmin edemiyorum ben şuan
Duuyguum sivlimglsh çok sevindim peki hareketleri nerede hissediyordun kasığına mı vuruyordu döndüğünde sen hissettin mi
Elsu26 Duuyguum evet ben hissettim döndüğünü sanki midem dönmüş gibi oldu 29+4 te gittiğimde doktor baş geliş dedi
sivlimglsh Duuyguum ben döndüğünü hissettim çünkü bebek yan durunca karnımı dalgalandırırdı hareketini yanlarda hissederken Birkaç gün vajina batması hissettim sonra bi baktım mideme basıyor sanki dedim döndü kesin kontrole gittim dr dönmüş dedi ama henüz kanala girmemiş
Duuyguum sivlimglsh bende genelde yanlarda ve kasıkta hissediyorum oğlumda hep yukarı mideme vuruyordu darısı bana olsun inşallah canm normal doğummu bekliyorsun
Duuyguum guzelbebegimmmmm ayy böyle düşünme işte bende hep böyle düşünüyorum ya bir terslik olursa diye sezeryan olursa diye 😣
Duuyguum guzelbebegimmmmm ynlarda ve kasığa doğru hareketleri hep normalde yukarı doğru mideye tekmelemesi lazım ama baş yukarda olduğunda göbek altına yada böğürlere tekmeliyor 😣 oda kasık ağrısı yapıyor haliyle çatı kemiklerim çok ağrıyor
Baranzeynep Duuyguum canım normal bence o haftalık bebeğin basının yukarda olması bi iki haftaya döner
sivlimglsh Duuyguum hayırlısı diyeyim çünkü bu zamana kadar olmayan doğum korkusu başladı dr sezaryen istiyorum dedim özel olmasına rağmen herşey gayet normal gidiyor seni normal doğurtacağım dedi kabul etmedi sezaryeni 🤦♀️
guzelbebegimmmmm Duuyguum benim sağ ve sol taraflarımı tekmeliyor genelde. Bazen de alt tarafa vuruyor. Ya çok dönüyor ya ben anlamadım nerde bu kız😄
Duuyguum sivlimglsh vardır bir bildiği canm inşallah hayırlısı olur bende tecrübe etmeme rağmenkorkum var maalesef kaçınılmaz bir durum demekki
Duuyguum guzelbebegimmmmm bende hep bunu düşünüyorum şuan bile kasıklarımdan çıkacakmış hissi veriyor rahatsız edici çok aşağıda gibi hissediyorum