Elfidaa zeynepozkara027 valla ben 12 de özelde öğrendim 14te devlete gittiğimde daha cinsiyet için erken demişti
F1903 Devlet hastaneleri 17 18 haftadan önce cinsiyet söylemezler cünkü hala günümüzde kızsa aldiranlar oldugu icin devlet hastanelerinin genel prensibi bu birde yasadiginiz sehirle cok alakali bi durum tabii :) insaallah en kisa zamanda ogrenirsinizz
zeynepozkara027 F1903 gaziantep de yaşıyorum Güneydoğu anadolu eğer dediginiz gibi bu prensip için cinsiyeti geç söylüyorlarsa en iyisini yapıyorlar😊
RasimEfemoms Htice06 16 hafta için küçük mü dedi 😳 ben 14 de öğrendim %90 ihtimal verdi ama birdahaki gelişinizde net söylerim demişti çok şaşırdım
F1903 zeynepozkara027 evet aslinda dogru bisi ama herkesi kapsamamali bence 😊 ben corumda yasiyorum banada ilk hamileligimde 17.haftada soylememisti devlet hastanesindeki doktor sonra duydum bunun icinmis meger 🤷🏻♀️
Susam-reis7 Bizimde 11 haftada belli olmuştu cinsiyeti ama eşimde bende öğrenmek istemedik doğuma kadar her gittiğimizde söylüyorduk doktora istemiyoruz diye ama 7. Ayın sonunda doktor muayeneden sonra sohbet esnasında ağzından kaçırdı kız olduğunu
MeyraRana Htice06 15+3 özelde öğrendim 16 haftalık Ken devlette tahmin de bulundu cinsiyeti bildiğimi söylemedim