Acremine Benımde öyle oldu panikle doktora gittim suyu sızıyo vs sandım Allah korusun ama çok şükür doktor baktı suyu normal akıntı o dedı fitil verdi. Ama herkesın farklı olabılır bence aklın takılıcagına kontrole git
Elfidaa omerim32 yok kuzu bebegin bulunduğu yerle muane ettiği yer arası çok uzak neden zararlı olsun 😊
Burcucukcuk omerim32 turnusollu ped ile amniyon sıvısında kaçak mı var anlaşılıyor. Amniyon ise belli bir renge dönüyor diye biliyorum. Bende su azalması var o yüzden baya araştırmıştım.
omerim32 Elfidaa benım annemo alttan muayene ettıklerınde annem 6 aylık hamıleymıs kafasını zedelemısler ondan korktum kuzum Allah korusun
omerim32 Elfidaa canım sana alttan nasıl baktılar kucuk kagıt gıbı bısey mı soktular vajınal ultrason mı
melekylmzr omerim32 canım bende sen gibiydim ped verdiler turnusol baktı enfeksiyonum oluncada vajinal muane etti fitil verdi baktır bir gidip ne olduğu anlaşılsın
melekylmzr omerim32 kuzum acile gittim ben orda verdiler korkma basit bişi biraz onu takıyosun doktor bakıp ona göre söylüyor için rahat etsin insan yoksa günlerce düşünüyor
Burcucukcuk omerim32 bende idrar öncesi ıslaklık oluyordu bir ara. Şüphelenmedim ama sonra suyumun azaldığını söyledi dr. Onun üzerine baya araştırdım. Ben Ped kullanmadım ama dr muayene etti akıntı var dedi. 6 gün hastanede kontrol amaçlı kaldım. Yeni eve geçtim inşallah daha da azalmaz uzun süre dayanır 🙏
omerim32 Burcucukcuk canım benım cok gecmıs olsun havuc suyu duymustum aklında olsun ıyı gelıyormus. Sımdı kac haftalıksın
Burcucukcuk omerim32 evet havuç suyu ya da havuç yiyorum. Ama insülin direncim olduğu için diyetisyen çok yeme dedi. 25 haftalığım. Çok teşekkür ederim 🙏