deletedmom321 Kızlar normalde de büyük göğüslerim vardı ama diklerdi şimdi tenime değiyor rahatsız ediyor bu kadar sarkması normal mi bir çözümü var mı Doğumdan sonra düzelir mi ne yapmalıyım ? Not: 25 haftalık hamileyim
Rukenkumsal deletedmom321 benım göğüslerim silikon dik çok güzel oldu şimdi 38 haftalığım bildiğin sarktı tenime değiyor inşalalh eski hallerini alır öyle diyorlar sütten kesince toparlıyor mus 🤦🏻♀️
[silindi] deletedmom321 ya karnın büyüdüğü için değiyor olabilir benim de değiyor oturunca☺️ Bence düzelir ilk bebekte hemen sarkmaz diye düşünüyorum
deletedmom321 Glyldz egzersizler varmış ama hamilelikte faydalı olur mu bilmiyorum. Çok saçma bi hal aldı vücudum basenlerim geniş göğüslerim aşağıda. İstinat duvarı gerekecek artık 😂 Rukenkumsal inşallah valla ya bu haller hiç iyi haller değil :)
Oglununannesi Rukenkumsal yok artık kim diyor onu canım 😂 benim göğüslerimle dalga geçerlerdi çok dik füze gibi derlerdi benimki bile değiyor artık emzirdikren sonra sarkıyo ister istemez aman boşverin takmayın bu göğüsler onlara süt vermek için var🤗
Glyldz deletedmom321 dogumdan sonra her duştan sonra soguk su tut canim belki ise yarar sıkıştırdığı soyleniyi 😀
deletedmom321 sudamlasi ya o da çok zor biliyor musun 😔 dik durunca sanki karnımı çekiyorlar gibi geriliyor. Tipsiz bi hal aldım hem geniş hem kambur 😔 çok üzülüyorum
sudamlasi deletedmom321 anlıyorum bende öyleyim dik dur dedim ama dik durunca bel ağrıyo en fazla beş dk dik durabilirim sütyen kullanıyo musun
Cigdemoyku 29+3 ün aynı sorun bende de var.bu ikinci hamileliğim. Toplasa da eski taşlık olmuyor.göğüslerde ki sertlik diklik gidiyor
edasteff Bazıları emzirmeyi bırakınca eski haline dönüyor diyor bazıları daha çok sarkıyor diyo bende endişeleniyorum eskisi gibi olmaz diye 😏
deletedmom321 [silindi] valla göbeğime değil kendi altlarına değiyor 😔 büyüktü zaten iyice de büyüdü. Bazen şu kenara koysam diye istiyorum valla
Estur deletedmom321 benimde göbeğime değiyor resmen koca karılar gibi oldum 😂😂 çözüm YÖK tabiiki kocam bile üstüme gülüyor artık sürekli kaldırmaya çalışıyorum
deletedmom321 Estur evet ya istemsizce tutuyorum tenime değmesin diye kocam da gülüyor napıyorsun diye 😂
Aysenaz Sarkmadan dolayi göğüs altimda kararma oldu duşta soguk su ile masaj yapıyorum ama fayda etmiyor süt dolunca gecer diyolar ama sonrasi yine ayni😏
muhteriz Bende de aynı sıkıntı var büyük göğüslü biri değilim sadece tişörtle rahat rahat gezebilirdim sokakta bile ama şimdi bi şekiller kaydı bi yumuşama sarkmaya meyil, bilemiyorum içinde de hiç süt varmış gibi bir belirti yok son zamanlara doğru mu dolacak acaba
deletedmom321 Glyldz sizin nasıl var mı aynı durum? Ben de duydum bunu faydalı olabilir şimdiden başlayacağım
sudamlasi deletedmom321 👍🏻ben kullanmıyorum evdeyim hep diye 😄saldım gitti yani dışarda da tesettürlüyüm üstümde ferace oluyo sadece dışarda kullanıyorum sütyeni sütyen le daha küçük toplu duruyo.çok üzülme canım bunun çaresi estetik gibi duruyo doğal yolla halledemeyiz sanırım.
Kivito Eğer sarktıysa kendiliğinden dikleşmez asla birde normalde küçükse sönmüş balon gibi olur arkadnda öylydi tek çare bidha çocuk düşünmediğin zaman estetik yaptırmak
Glyldz deletedmom321 valla canim soguk suyu gogusleri baya dik bi abla soylemisti bi kac defa denedim sonra devam edemedim usudum diye ama suanda bnmde sarkiklar normalde herkes begenirdi dik diye hamile kaldim eridiler resmen 😀
Aysenaz deletedmom321 göğüslerim çatlamaya başladı zamndan bu yana 15.haftada basladi suan 34 haftalik