Derya341986 Filizsmh bende progestan kullanıyorum inş sağlıkla alırız kucağımıza cnm allahım nasip eder inş
brlnhrmk Harunnisa aynen canım ilki 33 de geldi dr um 30 görürsek çok iyi olacak diyor sonrası ne kadar dururlarsa kar inşallah vakitli sağlıklı dünyaya gelirler
burcuyasin Aysenuroz bende ocakta doğum yapicam ins. 17+2olduk cinsiyeti erkek dedi. baya erkek var yani ocak ayında cok ılginç ,😁
Nrmn TugbaDerin biz başladık canım alışverişe ufak ufak bebek arabası ana kucağı beşiğini ve kıyafetler vs almaya başladık her dışarı çıktığımızda dayanamayıp bişeyler alıyoruz mutlaka
TugbaDerin Nrmn ben almadım henüz birşey sağolsun kayınvalidem çoğu kıyafeti aldı bizde bu aydan sonra arabası beşiği vs alacağız yavaş yavaş başlamak gerek bence son aylara bırakmamalı 😊
Muhammedamine Ocağın ilk haftası erkek 💕 alışveriş için erken kışlık bişeyler çıkmalı ama ben 25 hafta gibi başlarım heralde
Oznurx Ocak 12 gorunuyor internette. 17+3 teyim. Doktor doğum tarihi söylemedi🤷♀️ Cinsiyeti kız💕, kızlar erken geliyo galiba, öyle olursa yılbaşında dogurabilirim 😂😂😂
Candy_liz Benim doğumum da 21 ocak gibi görünüyor, cinsiyeti kız dediler, bu kadar erkek olmasına şaşırdım herkes bu sene kız senesi diyordu..