Dlrasknock Bende14+2yim ocagin son haftasi gözüküyor ❤️ ikili testte doktr kiz tahmin ediyordum dedi haftaya gidince netlesir diye bekliyoruz ☺️
Derya341986 Benimde erkek kızlar ağrılarınız varmı bebeği berede hissediyorsunuz benim hala kasıklarımda
Filizsmh Derya341986 bende Hale’n kasıklarımda hissediyorum buyüzden de çok ağrım oluyor çok yürüyemiyorum
Filizsmh Aysenuroz 18haftalığız Ocak ilk haftası gelecek kızım inşallah. Abimiz 35haftalık doğmuştu buda erken davranmazsa...
Filizsmh Derya341986 benimde arada kasılma sertleşme oluyor. Senin suan kaç haftalık? İlaç kullanıyormusun? Ben progestan 2kere fitil olarak kullanıyorum.
pamuk_anne Derya341986 benim de sağ kasık ağrım çok aynı zamanda yorulunca hep sağda baskı hissediyorum ama oturunca geçiyor çok şükür. Ve bizim cinsiyetimiz belli değil henüz :)
Burcan 17 ocak tahmini doğum tarihi. 12 haftalıkken erkek gibi demişlerdi yarın kontrolüm var bakalım inşallah netleşir 😊
Oznurboluzun Sey ben bir şey sormak istiyorum 15+6 günlüğüm ay olarak kaçıncı ay oluyor acaba herkes bir şey dedi ve kafam karıştı da ilk gebelik bide 4 ayı dolduruyorsun bitiyor 5 e gidiceksin dediler biriside 3.5 ayliksin dedi şaşırdım 13 haftalıkken doktorum 3 ay bitti yada doldu dedi şuan hatırlamıyorum
Derya341986 Filizsmh bende progestan kullanıyorum inş sağlıkla alırız kucağımıza cnm allahım nasip eder inş