gulesra 39+4 deyim kızlar doktora göre 36 dan sonra her an gelebilir gibiydi ama hala tık yok. 1 cm açıklık var iyice yumuşamış da dedi ama gelmiyor salıya kadar gelmezse suni sancı ile doğumu başlatacaklar suni sancıdan çok korkuyorum çok zor mu?
Momlife1 gulesra normal sancının nasıl olduğunu bilmediğim için birsey diyemiyorum ama sezeryandan daha kolaydır diye düşünüyorum açıkçası neden bilmiyorum benimde en korkulu rüyam sezeryan Kızımı 40+3te 2 cm açıkla kanala girmemişken sunni sancı ile kucağıma aldım bol yürüyüş squat göğüs ucu uyarısı korunmasız ilişki önerdi doktorum sitede tavsiyem olsun ayrıca ahududu yaprağı çayı da tetikliyormuş
secoz gulesra 39+4üm benim kızım da gelmiyor 🥴 doktor ilk gebelik 41. Haftayı bulur dedi bakalım daha kanalda bile değil
Eymen72 gulesra Ayniyiz canım 12 gün önce gittim 2 cm açıklık var dedi doktor ama bı belirti yok anlamdım
gulesra Eymen72 salıya kadar gelmezse hastaneye yatıracak doktorum canım suni sancı ile başlatacaklar doğumu
Eymen72 gulesra banada söyledi o zamn ama ben istemedim kendi sancımla doğurmak istiyorum dedim. Yarın gitcem hastneye bakalım ne diyecek doktor bu hafta 40 oluyorm çünkü
Eymen72 gulesra Olur canım 😘 ama sanmıyorum 13 gün oldu bugün açılma var belirti hiç yok Perşembe 40 haftalık oluyorum büyük ihtimalle suni sanci der. Bakalım hayırlısı neyse o olsun bizim için
Kubra2721 Eymen72 ya gunumuz ayni bende oersmebe 40 olacam sali sabah kontrrolum var sizinke ayniyiz benimde yumusamam var bebek asagi inmis 1 oarmakta acikligim var ama sanci sifir
Eymen72 Kubra2721 aynn doktor yumuşama var dedi rahat doğumun olacak dedi doğum yakın dedi sancin olsa 5 dk bir yada suyun gelse gel dedi ama 13 gün oldu anlamadım. Yarn gitcem işte bakalım ne diyecek
Kubra2721 Eymen72 bende yarin gidiyorum ama hafif kasik agrim var adet sancisi gibi baska bisey yok 😭