Dilosseee Ben uyuşukluğulumun geçtiğini hissetmedim bile. Bu karna basma olayı da uyuşukluğum henüz geçmeden yapıldı o yüzden onda da fazla acı hihissetmedim. Aklında bulunsun mutlaka doktorunla ve oradaki seninle ilgililenicek hemşireye şöyle eğer karnına basma olayı olacaksa sen uyusukkken gelsin bassın geç gelmesin yoksa felaket acı hissedersin. Çünkü benim en son basmaya geldiğinde uyusuklugum baya geçmişti ve canımdan can gitti sen de mutlaka söyle. 6. Saatin sonunda ayağa kalkıyorsun zaten ve o ilk kalmak seni biraz zorlayacak ama daha sonrasında geri yatmak istemeyeceksin çünkü yürüdükçe iyileseceksin ve mutlaka sürekli yürü anlayacaksn ne demek istediğimi 🥰 asla korkma bak ben kendi isteğimle sezaryen oldum hiç de pişman değilim taburcu olup evine gelip o ilk duşunu aldığında inan herseyi unutacaksın ağrıların dinecek öyle bir rahatlama hissi olacak ki anlatamam ☺ dünya varmış dedim ya bir banyo insanı nasik bu kadar rahatlatır….🥰 varsa eğer başka sormak istediğin birsey seve seve yanıtlarım 34 günlük bir anne olarak 🥰