Hilalll_s Sibelosman ekşiye karşı aşırı zaaf oluyor sanırım kızda genelde yani durduk yere limon ve turşu isteyebiliyorsun, ama kadınlar olarak genel anlamda tatlıyı da sevdiğimizden geri çevirmiyoruz tabiki hele ki hamilelikte 😂
Minik_prens Sibelosman kesinlikle doğru o kadar eksi yiyen ve seven ben asla yiyemiyorum yedim mi midem bulanıyor tatli da ise hem canım çok çekiyor hemde çok yiyiyorum oğlum olcak inşallah 🥰
iremcannn1907 Sibelosman kesinlikle doğru değil benim için 😂 çerez gibi yeşil zeytin ve salatalık yedim herkes Ayşe geliyor dedi, ama oğlum olacak 😂❤️💙🙏
ebrar6036 Sibelosman ben ilk 4 ay miğde bulantım geçene kadar tatlıya ağız sürmedim limon tuzlar yerdim hep şimdide hep tatlı çikolata şerbetli tatlılar vs kızım olucak İnşaAllah 💝
Pinarr35 Sibelosman ben basindan beri hep eksi yedimm tatli hic yemedim hatta hala yiyrmiyorm pek midemi bulandiriyo limonu diler tuzlayip yerdimm havuclara limon skar yerdim😁 hep.limon eksi mandalina ikizim olcak bi kiz bi erkek 🥰
Sibelosman Pinarr35 canım şimdi ekşi kız diyorlar ama yorumları okudum çoğu oğlan yani maksat insanlar arasında espiri tarzı merak yoksa doğruluğu yok😂
Pinarr35 Sibelosman evet benim arkadasta benim gbi cok eksi yemiss oglu olmus 😁 ben simdi hic tatli yemedim ikizimde olcakk eksiyi hangisyle bagdastiraym bilemedim😁
Merhabayenianne Sibelosman hayır kesinlikle doğru değil hamileliğimin başından beri ekşi şeyler yedim herkes kızın olacaak dedi ama oğlum olacak hayırlısıyla tatlı yediğim zaman hep midem bulandı🙈
Derya2867 Sibelosman valla başlangıçta tatlı görmeye tahammül edemiyordum hep ekşi koruk üzümlere dadanmıştım kaldı ki günlük kahvemin yanında bir parça çikolata kurabiye pasta yemeden duramazdım 20inci haftadan sonra düzeldim kızım oluyor 😂
Sibelosman Sevdiyebicer acaba ekşi mideyi rahatlatıyor hamişlerde bolca yedikleri için aslında cinsiyet degil