Black-34 ben sert değilim sadece hamile insan zaten duygusal oluyor fazlasıyla ve insanların o güzel günlerini kendilerine zehir etmelerini istemiyorum tadını çıkara çıkara hamilelik geçirip doğuma girip çıksınlar yersiz gereksiz psikolojiye girip kendilerini kötü hissetmesinler diye 😀 tamamen onların iyiliği için kendilerine gelsinler diye tabiki ya bak benimde bir oğlum var ama hiç kötüyü çağırmıyorum ne olursa ne gelirse Allah’tan gelir güzelim 1 dakika sonranın ne olacağı belli değil o yüzden ben kötü düşünüp ağlayarak kafaya takarak sonra kendi yetip bitirip evi huzursuz etmek istemiyorum Allah bir hale yola koymuştur bak milyonlarca insanın bir sürü çocuğu var ben 2 kardeşim mesela büyüdük geldik bu günlere hemde çok huzurlu mutlu bir ailede ayrım gözetilmeden şimdi bende evlatlarımı aynı şekilde Allah nasip ettiği sürece bakıp büyütmek tek dileğim bizler anneyiz bizim kendimizden önce düşünmemiz hereken şeyler var ben bu dünyada anne olabileceksem Allah bunu bana nasip edecekse ben çok şanslı bir insanım demektir ki bu ameliyatlar doğumlar hiç birşey herkes sağlıkla kucağına alsın yavrusunu ama düşünülecek en son şey ameliyat olsun ona kafayı takıpta hayatı kendimize zehir etmem hem çok gereksiz hem bencilce benim düşüncem bu 🥰