Busbus03 Deryaerkan Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina
Busbus03 Kubra24_ Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina
Cakmak12 Gulsam benimde kızım olucak bir arkadaşa elif ismini koymak istediğimi söyledim bana o isimdeki kızlar genelde cadı oluyor deddi çok şaşırdım ben hiç denk gelmedim genelde akıllı usluydu elif ismindekiler kafam karştı sizn çevrenizdeki eliflerin karakterleri nasıl örnekler vvar mı
kucukcivcivim Cakmak12 benim tanıdığım bütün elifler naif ve güzel kızlar. Hiç cadı dalan görmedim :) ben de elif düşünüyorum
Gulsam Cakmak12 benim tanidigim elifler naif ve saf. Baskalarina su ismi koyucam demekten vazgectim artik ben kactane isim buldum aklimi bulandiriyolar. Esimle karar verecegiz bebek dogduktan sonra aciklicaz. Yoksa her kafadan ses cikiyo isimsiz kalacak cocugum🤣🤣
kucukcivcivim sevgitekes çok yüceltici isimler koymamak gerekirmiş falan filan. Ama ben de koyucam sanırım :) kız benim sonuçta 😄
35SD28 annesivekizi 🤩 maşallah sağlıkla büyüsün 🤲 ikinci isme sena koyun uyumlu olsun biz öyle düşünüyoruz 🙈 Rana tamam da 2. İsimde kararsız kaldık