elisamelisa101 Esay_50 elisa bence hem uyar diğerlerine de :D benimde kızım olacak inşallah elisa olacak adı çok begeniyorum
kucukcivcivim sevgitekes çok yüceltici isimler koymamak gerekirmiş falan filan. Ama ben de koyucam sanırım :) kız benim sonuçta 😄
Bahar_93 Miraymelek ben eslem ya da ahsen düşünüyorum eşim annesinin ismini istiyor ismi Hülya 😕 anlaşabilcez mi bakalım
annesivekizi 35SD28 benim kızımın adı da Rana çok beğeniyorum🥰 bi bebeğim daha olacak kız olursa ona da Rana koycam nerdeyse😂
35SD28 annesivekizi 🤩 maşallah sağlıkla büyüsün 🤲 ikinci isme sena koyun uyumlu olsun biz öyle düşünüyoruz 🙈 Rana tamam da 2. İsimde kararsız kaldık
Ayaz2016alya2022 annesivekizi Rana erkek ismi degıl mi ben yurt dışında taşıyorum Afgan bır arkadasın adı rana
Busbus03 Miraymelek Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina
Busbus03 Deryaerkan Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina
Busbus03 Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina
Busbus03 Fatmakhrmn Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina