habibedogan Miraymelek “ Amine hafsa ” Elif şurâ Ravza/ ravzanur Efsun Elif nida Nida Efnan hifa Reyyanur Zeynep hafsa
ayseyilmaz96 Miraymelek benim de kızım olacak Allah nasip ederse. İsmini Asya hüma koyacağız insallah
Cakmak12 Gulsam benimde kızım olucak bir arkadaşa elif ismini koymak istediğimi söyledim bana o isimdeki kızlar genelde cadı oluyor deddi çok şaşırdım ben hiç denk gelmedim genelde akıllı usluydu elif ismindekiler kafam karştı sizn çevrenizdeki eliflerin karakterleri nasıl örnekler vvar mı
Tuliy5 Nlgngcl Buğlem anlamı yanlış bilinen bir isim. Cenneti müjdeleyen melek falan değil. Anlamsız bir isim aslında
Fatmakhrmn Bizde 7 aylik olduk ama henüz belirleyemedik oğlum emir ali kızıma ne isim koycam inanin bilmiyorum :(
Busbus03 Fatmakhrmn Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina
Busbus03 Deryaerkan Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina
Deryaerkan bsrademrkn_ aynen ya çok zor bulmak nefes düşünüyorum en çok başka bulamazsak isim onu koycaz heralde
Hermoniegranger Biz 14 haftalık olduk genetik test sayesinde kesin cinsiyet öğrendik, Arya’m olacak 🥰 sağlıkla gelsin inşallah
Tombiss_anne Hermoniegranger size bir sorum olucak genetik testi ile ilgili bnmde yaptirmam gerekiyor ama nasil olucagini bilmiyorum yardimci olur musunuz
Busbus03 Deryaerkan Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina
Deryaerkan Kubra24_ Defne ismini düşünün ismine çok yakışıyo çok güzel taşıyola benim kızımın adı Defne ömrü uzun olur inşallah hepimizin evlatlarının
Busbus03 Kubra24_ Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Adalina
SerraveAnnesii Allah nasip ederse kızımın ismini Serra koyacağız 💖 Arya, Leyla, Berra, Duru, Nil, Doğa, Havin, Halide, Ayla, Miray bu isimleri de beğeniyorum 🌸
iki_bal_annesi58 Deryaerkan her ismin kişiye verdiği özellikleri var kızınız nasıl bir yapıya sahip inatçı mi biraz anlatır mısınız rica etsem 🥰 bende defne ismini koymayı düşünüyorum kulağa çok hoş geliyor