Ayse1610 Kızlar iyi akşamlar sabah 10da suyum geldi hemen hastaneye geldim yatisim yapıldı ama hala sancım yok 3kere nst yapıldı hala doğum için yetersiz sancın diyor hemşire, bana yardım edin akıl verin dua edin
tcasl Ayse1610 bana da aynısı oldu gece 1 de suyum geldi sabah 8 e kadar beklediler açılma olmayınca suni sancı verdiler 11 de doğum yaptım 🤷 suni sancı vermeleri gerek
fyznrilter Ayse1610 O zmn yatış istemeyip evinize gidip sancılarınızı evde kendiniz takip edip duruma göre 10 dakka ya yada 5 dakkaya düşen sancınız olursa o zmn gelin boşuna duruyorsunuz orda madem açıklık yok sancı yok boşuna.psikolejiniz alt üst oluyor
Aag06 Abooo benim gibi olmus 39+0 haftada su geldi acilma yok sanci yok suniyi aldim 4cm acildi bebeyi ittiler kafaya dokunuyoz dediler anam 6saat kivrandim sancidan dk basi elini kolunu sokan sokana mecbur sezeryan oldum Sana tavsiyem acilma yoksa ilerlemiyorsa suniyi alip vucudunuda kendinide yipratip yorma yani cok zor gereksiz saatlerce uykusuz kivranip titredim vucut iflas ettiydi. Hayirli saglikli rahat dogumun olsun insallah🤲🏻
Ayse1610 tcasl sabah verecekler sanırım güya özel hastane ama doktor sabah 1kez geldi hemşireler ilgileniyor sadece
Mujde0808 fyznrilter suyu gelmis nasil gitsin eve cok tehlikeli o dediginiz durum su gelmeyince olurdu
Seymagedik Benimde suyum geldi sancım yoktu gece 1 de gttim sabaha kadar nst yaptılar açılma 2 3 cm di sabah 7de sancım başladı kendiliğinden 9.45 de sezeryan oldum başı oturmadığı için en son ⁸ cm di
Elzi2prensesannesi Bende 10 gün önce doğum yaptım doğumdan 2 gün önce açılmam vardı 7-8cm kadar yatış yapılacaktı kalmak istemedim çünkü sürekli elini koyuyorlar daha kötü olunuyor ertesi gün kan gelmeye başladı ve 1 gün sonrasında sızıntı şeklinde suyum gelmişti çoğalınca su gelmesi hastaneye gittim alttan muayene edildi ve açılmam tam olmuştu bebeğin başı da baya aşağıdaydi alttan muaneye edince ama sancım yoktu suni sancı verilip hemen 15dkyı bulmadan doğum gerçekleşti darısı hepinizin başına 😊
Minicikkiz Elzi2prensesannesi Yaaaa darısı bana inşallah 🤲🏻🥰 Benimde 2 cm acilmam var bakalım. İnşallah ağrım olmadan açılmam hızlı olur
Elzi2prensesannesi Minicikkiz inşallah cnm bnm benim ağrım vardı ama sırt fln ama rahattım yani tabi sonunda çektim baya acı ve sancının etkisini dogumdan sonra hala çekiyodum suni sancıyı her bebek emmesinde baya kanamam da oldu şükür şuan iyiyim ozmana göre darısı siz ve sizin gibi isteyenlere 🥰