Sukila İlk 3 ay ve son 3 ay dişçiler asla yapmıyor arada kalan 3 sayfada doğum doktorundan rapor ile işlem yapıyorlar canım benimde senin gibi gebelik ihtimalim vardı dişçi geri gönderdi test yaptır öyle diye kan verdim gebelik yok çıktı gittim yaptırdım dişimi ama adetim gecikti peşinden meğer hamileymişim ama şükür birşey olmadı doğum doktoru ilk etapta çıkmamış bile korkma biley olmaz gitseydi giderdi zaten bu zamana kalmazdı yeni oluştuğu için biley olmaz dedi sonradan ama sen bilirsin genede canım ilk 3 ayı anestezi aldığın için bebeğin ilk oluşumunda olumsuz etken olmasın diye istemiyorlar son 3 ayıda erken doğum riskine karşı eğer diş işin varsa biran önce kan ver git yaptır yoksa çok çekersin valla bilirim benim azı dilimde kırılmıştı bende önemsemedim çürümüş köküne kadar kanal tedavi oldum mecburen sabaha kadar ağrıdan ağlıyordum dişçiye giderken korkudan fobim var ama asla dayanamadım ağrısına ama korkulacaksa birşey yokmuş ben korkuyorum dediğim için bide sürekli iğne vurdu sabahtan akşama uyuşukluğum geçmedi düşün ama şükür şimdi bebektede sıkıntı yok bendede