eecemce Bfduam annem 34 yaşında girdi menapoza o yüzden takipte kal demişti doktor hormonlarım düzgündü hep regl günü hatta saati bile belliydi önceki ay gecikti ilaç kullandım sonraki ay bi gideyim doktora dedim Allahtan ilaç falan kullanmamıştım 🙈 ama bebek o kadar aklımda yoktu ki şok yaşadım hiç unutamayacağım
Canan1234 sibellalala çok tskur ederim İnş biran önce sende bu müjdeyi ve güzel duyguyu Rabbım biran önce yaşatır sanada ve sunuda eklemek istiyorum bnm ilk ewliligim de iki buçuk yıl boyunca olmadı ikinci ewliligi de bir yıl olmadı gitmediğim döktür yapmadım testler kalmadı hiç Bi srun yoktu iyice umudum ytrdigim ve daha fazla kafaya takmayacam Rabbım vermiyorsa var Bi bildiği dedim korunmaya başladım ve hiç aklıma getirmedim ilk ay hamile kaldım şunu diyecem çok kafaya takmaktan da inan ki olmasını çok etkiliyor o yüzden kafaya takmaya çalış ve bolca dua et bn hep öyle yaptım Bi Bi ay snra hamile olduğumu orendim İnş en yakın zamanda sende böyle güzel Bi hber alirsin
sibellalala Canan1234 ya işte dua ederken de akla geliyor durum şuan duruma biraz daha alıştım ama ilk zamanlarda çok kötüydüm. Siz de çok zorlu dönemler yaşamaışsınınız. Biz iki yıla yakınevliyiz ve on ay oldu isteyeli. Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz benim için. Amin… Rabbim size de evlatınızla hayırlı uzun bereketli ömürler versin
MeyraRana sibellalala göğüs hassasiyeti sık sık idrara çıkma adet günüm geldi 7 gün olan ben 3 gün kanamam oldu bidahaki adet tarihimi bekledim olmayınca test yaptım 6+3 hamile çıktım
sibellalala MeyraRana kürtaj olmadan evvel benim de tam ondört onbelimci günde göğüs hassasiyetim oldu. Şuan bir belirti yaşamamak üzüyor beni
Tubmavi sibellalala kesinlikle ben de çok şaşırdım bu kadar erken olmasına döngüm 25 gün adete bi hafta hala başladı bunlar. uykusuzluk çok yoğundu bulantı 3 kere oldu o hafta. Tahmini döllenme de ortalamabi hafta 10 günlük falan olabilir o zaman.
Merinosunannesii sibellalala 4 haftalıktı öğrendim belirtim olmadı eşim işten geldi durup dururken hadi test yap demişti bende geçen ay yaptım boşa gitti şimdide boşa gider boşver demiştim evde de 3 tane test vardı😂adetime 3 gün vardı hadi ben duşa giriyorum yap yap dedi ben yaptım çift gözlerime inanamadım evliliğimizin de 2.ayı😂2.yi yaptım o da çift 3. De sonra zaten olduğumuz yerde zıplamaya başlamıştık😂
civcivimmm sibellalala adetimi 3 gün geçmişti adet olucam sandım kasık ağrım öyleydi yaklaşık 1 hafta adet olmayı bekledim her seferinde kesim şimdi oldum dedim ama olamadım gögüslerim aşırı hassaslaştı test yaptım pozitif ben şok 😄öğrendiğimde 5+1 dü doktora girtiğimde 5+3 tü ama kese yeni oluimaya başlamıştı doktorum geç döllenme muhtemeln dedi o gün bhcg 1100 falan çıkmıştı
sibellalala Prenses-annesj ya ben 85 gün önce kürtaj oldum haliyle şuan yeni adet döngümden çok habersizim normalde 33-37 arası oluyorum ama kürtajdan dolayı 52. gün adet olmuştum. Şimdi üzerinden 33 gün geçti yani şuan hiç bi fikrim yok
Aleyyo-09 Adetim 4 gün gecikmişti ve çok fazla akıntım vardı , başka hiçbir şüphem yoktuk beklemiyordum da fazla akıntım yüzünden doktora gittim hamile olduğumu öğrendim😍😍😍
sibellalala Aleyyo-09 ben de galiba gecikmeyi beklicem ama şuan bi düzenim yok, kürtajdan dolayı bakalım. O yüzden belirtilere göre hareket edeyim dedim😔
MinikEkran sibellalala 5 haftalikti öğrendiğimde hiç bi belirtim olmadı polikistik over var bide bende adetlerim düzensiz 2 ay olmuştu adet görmeyeli rutin kontrol için gittim hormon testi vs vermek için gebelik testi de istemiş doktor şans eseri öğrendim yani bide 1 ay geç döllenme olmuş. Bitane kızım var 4 buçuk yaşında yaklaşık 3 yıldır da kardeş istiyoduk nasip etti şükür Allahım 37 haftalığız şuan 😊
sibellalala MinikEkran ya maşaAllah bende varmış pol kist. Soğan kürü yaptım. Şuan sağlıklı olduğumu düşünüyorum elhamdülillah. Baya küçük bir şey ve bir aylık falandı zaten.
MeyraRana sibellalala kalbini bozma kötü düşünme Allah hayırlısı neyse onu zamanı gelince verir ben bile gebe olduğumu düşünmüyordum normaldir diyordum annem zorladı teste öyle öğrendim.
MinikEkran sibellalala soğan kürünün faydalı olduğunu bende çok duydum denemek istedim ama içememiştim malesef bu kürden sonra hamile kalan da çok okudum kuzum Allahım hayırlısını versin umut her zaman var test negatif çıkmış olabilir bende 1 ay gecikince test yapmıştım negatifti geç döllenme olmuş meğer hiç olasılık vermemiştim belki seninde böyle olmuştur ❤ öğrendiğimde kan değerim 13 binlerdeydi
Dilara0606 sibellalala vallaha kuzum ben tesadüfen ogrendim ogrenmeden oncede bacagima kasilmalar oluyodu kramplar giriyodu 87.5 filandi öğrendiğimde cok yeniydi yani 2 gun sonra gittim 240 300 civarıydı
muge1661 sibellalala bu ay adetime 3 gün kala öğrendim adet olcakmışım gibi ağrı vardı hep ve altım ıslaktı sürekli adet oluyormuşum gibi, adet günümü 1 gün geçti bütün ağrı sızı kesildi. Tek belirtilerim bunlardı😇 inşallah gönlünüze göre olur canım🤲🏻