Sonay09 Kızlar süt sağma pompası yada makinası olarak hangi modeli tercih ediyorsunuz, çok araştırdım fakat bulamıyorum.. 🥺
Yesimisss Sonay09 mochi aldım ama tabi daha doğum yapmadığım için yorum yapamıyorum, ben de burda bekleyeyim ☺
Elsu26 Sonay09 arkadaşım wee marka almış manuel eşinin göğüsünde denememişler vakumu çok iyiymiş bende ondan aldım daha denemedik inşallah işe yarar 😊
Fatmanur123nrt Sonay09 e bebek kendi markası baby mom aldım gayet iyi manuel almıştım ama tabi yoruluyor insan elektrikli almayı düşünüyorum çalıştığım için dama kolay olur diye ama emin olamadım çok pahalı vere ek gıdaya geçtikten sonra lazım olur mu çok bilmiyorum elektirikliler çok pahalı malasef
Merinosunannesii Yesimisss mochi pompa değil canım süt toplamak için çünkü bi memeden eminde şıpır şıpır ilk zamanlar diğer memeden alıyor yani ayrı olarak bir pompaya ihtiyacın olacak
Sblatc Elsu26 benim anlamadığım Manuel olanlar vakum yaparken sürekli çekiyo mu yoksa bi kere çekip bi kere bırakıp öyle mi sağım yapıyo? Sürekli çekse çok acı vermez mi
Fatmanur123nrt Sblatc göğüs ucunuz yara değilse acı vermez ben yara olduğu için bi müddet sağlamadım elimle sıcak suda sağdım yara olunca pompa olmuyor şu an yara geçti kolay oluyor sağma işi elim yorulunca bırakıyorum acı vermiyor alışıyor göğüs
Minekorkmaz Sonay09 madelanın pompasını tavsiye ederim ev tipi yara yapmıyor ve çekim hızını sen ayarlıyorsn masaj falan yapıyor sagım yapmadan bakmanızı tavsiye ederim
ElifD93 Sonay09 lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası kullanıyorum canım vakum gücü çok iyi tavsiye ederim. Çiftlisi pahalı dersen teklisi de var.
neslican0644 Sonay09 lansinoh elektrikli alın kesinlikle. Asla yara yapmıyor we 8 kademeli hızını çekim gücünü ayarlayabilirsiniz ve masaj yaparak da rahatlatıyor göğsü
Ecem27 İki kuzenim Mamajoo elektrikli süt sağma makinası kullandı tekli olandan Bende onlardan aldım daha kullanmadım Ama çok memnunlardı
fenperest Sonay09 a101 sitesinden kiwi aldim. Yorumlari cok iyiydi. Fiyatida bayaa uyguna geldi. Henuz kullanmadim ama. Birde mochi nin manueli var oda cok beğeniliyor. Eger birinden sagarken digerinden de akarsa mochi alcağım.