Nes1912 Mr1517 devlet hastaneleri detaylı ultrason yapmıyorlar malesef. Torpille bile zar zor ikna oluyorlar. Ben çiğli araştırma hastanesi lne gidiyorum deniz Öztekin yada Ayşe Rabia Şenkaya oneririm
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii kuzeyinannesiiiii sorma canmm ya aynı benimde oyle sıgmıyo şişi🤣 bir an önce gelseler artık varya sıcak da artık buralar
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ sen doguda rahattı n hele bide temmuz Agustosa denk gelseydin burda asla duramazdın ben otur kalk şükür ediyom o sıcaklara denk gelmedi hamileligim gercekten sıcakta zor😂😂🤦♀️
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii bende ayın beşinde gitcem canm nasıp olursa goruselım benım doktır da bana öyle dedı beşimde acildeyım dedo ama ıkısı bir mi nöbetçi acaba
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ aa olabilir zaten dogumhanede 2 tane doktor oluyomus genelde doktorum direk dogumhaneye gel ordayım dedi bende oraya gidicem acilden giriş alıp sen kiminle gidiyorsun canım hastaneye görüşürüz tabiki
kuzeyinannesiiiii Nurdan54 valla kavurucu sıcakları cekcen Allah yardımcın olsun son haftalarda bu sıcagı bile cekemiyorum inşallah güzel atlatırsın 🙏
Nurdan54 kuzeyinannesiiiii geçmiş olsun hayırlısı ile kucağımıza alalım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ evet sen büyüksün canım arada 3 yaş var yanii ben ne kadan kücük bir anneyim ya😂😂