Elisa2022_ gittim canm maf oldum cook sıcaktı nst de hafif sancılar cıktı bayramı cıkartırsın daha bi 15 günün falan var doguma ani birsey olmasa 2 haftan var sisteme göre dedi bebek iyi kilosu suyu herseyi normal dedi bende idrardan bi 15 veya 20 dk sonra iç çamaşırımda ıslaklık olur sızıntı şeklinde ıslanıyo dedim neden oda dogumhaneye git amnisure yapsınlar suyun sızıntı şeklinde gelebilir dedi ayy ben gittim dogumhaneye kız öldüm öldüm dünden beri hala kendime gelemedim rahim agzı acma aletini afedersin rahime bir koydu sonuna kadar soktu afedersin makatıma kadar agrıdı 2 dk bir işlemdi ama öldüm varya rabbime böyle bagırarak yalvardım o aleti takıp ucunda bir şırınga tarzı birseyle test etti suyummu geliyor diye cok şükür negatif cıktı ama dogumhaneden bir cıktım kan ter icinde kalmıstım kendimi cok kastım diye sol bacagım tutulmus cok agrıyor🤦♀️😒 yani ben dünden sonra dogum icin oturup kalkıp dua ediyorum o derece cünkü korktum baya normal dogumda uyusturuluyor tabi ama insan yinede korkuyo valla😞