kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ allahtan son haftalar kız yoksa maf olurduk senin sancıların falan varmı nasıl gidiyo
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii ayenn cokk sukür son haftalar arada oluyor sancım bugün çigli gıtcem kontrol için
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ aa evet senin bugündü inşallah hayırlı haberler alırsın bakalım ne dicek doktorun benimde yarın canm benim sancım cok var ama düzensiz işte🤦♀️
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii amin kuzum sagolasın inşallah sende iyi haberler alırsın benimde sancım oluyo düzensiz geceleri uyuyamıyorum
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ inşallah canm bende geceleri uyuyamıyom agrılardan acıkmaktan bebegin durmamasından 🤦♀️ sen naptın hic geldinmi hastaneden
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii aynı şikâyetler bendede var kuzum geldim bende canm bebiş iyimiş ama tansiyon düşük çıkıyor benımde
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii bayramdan sonra gel dedi banada beşine gün verdi bklm nts sancı da çıkmadı gayet normal dedı
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ ana tansiyonuna dikkat et bak durmadan kontrol et dogum icin tansiyon çok önemli canm
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ dogumum ne zaman görünüyor deseydin keske leke gördügünü söyledin mi alttan muayane ettimi canm
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii tamm canım ederim neden böyle oldu anlamadım ya önceden tansıyon falan yoktu, az kaldı artık 37+3 uygulamada ama orda 38+3, dedi doktor anlamadım
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ 1 hafta önden gidiyor bebegin ozaman ondan öyle demis canm keske sorsaydın neden orda 38+3 diye bide son haftalar tansiyon öyle olabiliyor bazılarınki düşük cıkıyo bazılarınki yükseliyo burda gördüm öyle olanları
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii sordum neden böyle dıye amaa oyle dedı burda Boyle gözüküyor dedı bıde birsey soyledi uygulama ismi gıbı hayırlısı yaaa az kaldı