BabyLoveeee aysnrsvs yeşilyurtta var,bende balçova polikinliğinde muayene oluyodum detaylı için yeşilyurt ana binaya yönlendirdi,sabah erkenden git sıra al dedi
aysnrsvs BabyLoveeee gidip aldınız mı 12 haftada ve 14 haftada gittim iki farklı doktor yok dedi yönlendirme yapmadiktan sonra yapacak bir şeyim kalmadi açıkçası
Sibel4248 Daha 2 hafta önce Yeşilyurt a gittim detaylı icin. Doktor tepecik dahil hiç bir devlet hastanesi yapmıyor. Özelde yaptiracaksiniz dedi. Özel olarak buca tinaztepe hastanesi karşısı prof. dok. Serkan Güçlü ye gittim gecen hafta yarım saat sürüyor muayenesi 600tl ödedim. Çok çok memnun kaldim. Bebeğin her yerine tek tek baktı. Hatta benim bebeğimin elinde bir kitle gördü baya inceledi. Doğum sonrası için neler yapılır falan hepsini anlattı. Ben çok memnun kaldim. Tavsiye ederim.
BabyLoveeee aysnrsvs ben çalıştığım için sabahtan gidip orda sırayı bekleme şansım yoktu,dokuz eylül hastahanesinde yaptırdım randevulu olarak bu yüzden
Hanife_ aysnrsvs arayarak almanız çok zor gidip sekreterden almayı deneyin Internetten gebe polikliniğine randevu da alınmıyor
Nur-01-35 aysnrsvs telefonla ulaşamadım bir türlü . Gittim oraya bir gün sonraya randevu aldım direk .
dilarasyy Merhabalar hanımlar devlette artık detaylı ultrason yapılmıyor 9 eylül yarı özel gibi olduğu için biz 2018 de yarı yarıya bir ücretle yaptırmıştım kızıma fakat 2. Hamileliğimde oraya gitmedim alsancakta lotua görüntüleme merkezinde 300 liraya yaptırdım doktor ilgili ve detaylı bir şekilde herşeyi göstererek anlatıyor.
Nihanus aysnrsvs ben prof de yeşim bülbülde yaptırdım. Zaten bir hamileliğin en önemli testi detaylı ultrason açıkçası
ozumunannesi Nihanus memnun kaldınız mı? Ben de 20 mayıs’ta yeşim hanım’a gideceğim. 800₺ miş ücreti.
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ evet cok memnunum cok iyi doktorum öyle sert biride degil en cok o yönünü seviyorum cok sakin bi doktor
Elisa2022_ İsmi neydi doktorunuz acba bende doğum için İzmir gelcem içimde tereddüt var acba nasıl olur diye, bu eltim orda yaptı çokk memnun kaldı ama ben bilmiyorum son ayda gelicem bide doğuma kontrol eden doktor mu giriyor yanınıza
poyrazinannesi3547 Mr1517 ben 9 eylül üniversitesi hastanesinde takiplym 100 tl ye yaptrmştm detaylıyı
Sevgikaya1525 Mr1517 benim doktorum buca kadın doğum hastanesi dr mehmet bora bozgeyik çok iyi bi doktor doğumumu da orda yaptım Allah ebeler ve doktordan razı olsun çok karkardım doğumdan ama öyle bir konuşma ve destek sonrası korkum azaldı şükür doğumum yaptm çok gzl geçti kesinlikle tavsiyem size
Ezgileta kuzeyinannesiiiii ben 19. Haftada dışarda bı perinatologda yaptirmistim detayliyi. Ama doğumla ilgili odaları vs sormadım bu gidisimde öğrenicem