Mr1517 Detaylı ultrasonu devlet hastaneleri yapıyormu ? Yapıyorsa hangi hastaneler ? Tepecik Buca kadin dogum birde 9 eylul duydum ama emin degilim. Birde gittiginiz hastane ve doktor öneriniz varmi devlette ?
kuzeyinannesiiiii Mr1517 detaylı ultrasonu bende merak ediyorum hangi hastane yapıyor ama ben normalde çigli araştırmaya gidiyorum Sabahattin anıl arı doktorum bekarken de gittigim doktordu hamile kaldım yinede ona gidiyorum🤗
Royalsun Mr1517 dokuz eylülde yaptırdım. 100 tl ödedim yaklaşık 15 25 dk arası sürdü. Daha öncesinde de randevulu olarak gittiğim için günü kendileri verdiler 🤗
Humus Mr1517 buca kadın doguma gıdıyorum. Orda detaylı yok. Baska yere yonlendırıyorlar ama bılmıyorum. Doktor olarakta can ata , ahmet oguz cetın , bora bozgeyık cok ıyı 👍 randevu bulmak zor hastane cok kalabalık 🤭
Mr1517 kuzeyinannesiiiii Ben özele gidiyorum ama 600 tl fiyat verdiler yazik gunah yani 2. Gebeligim benim cigli bana da uzak
Ezgileta kuzeyinannesiiiii bende çiğliye gidiyorum Selin hanima. Özelden devlet geçtim o hastane sayesinde ☺️🥰
beyzanurgcl kuzeyinannesiiiii bende Sabahattin beye randevu aldım ilk defa gidicem ayın 21 inde siz menunmusunuz acaba doktorunuzdan
kuzeyinannesiiiii Mr1517 çigli bana cok yakın 2 durak var aramızda keske sanada yakın olsaydı ama özele 600 tl vermekte gereksiz geliyo bana yarın özele gidince sorcaktım fiyatı bu kadar yüksek oldugunu bilmiyordum ya valla devlette yapsam daha iyi normal bi ayrıntılı ultrason nasıl bu kadar yüksek alabiliyorlar şaşkınım
AdenEva Mr1517 bilmiyorum ben özelde yaptırdım ama önce yeşilyurtu aradığımda randevu almadan kadın doğuma gelebilirsin gebeysen dediler. Oradan zaten yönlendiriyorlar ama kısa süre içinde randevu bulmanız çok zor. Kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 20 li haftalara geldiyseniz bulmanız biraz zor
aysnrsvs AdenEva 12 haftadan beri Yeşilyurt a gidiyorum burda yok dedi iki farklı doktor özele yönlendiriyorlar
AdenEva aysnrsvs doğrudur ben telefonda sordum telefondaki kişi bana evet yapılıyo ama önce kadın doğuma gelmeniz gerek direkt detaylıya randevu veremiyoruz doktor kodlaması lazım demişti
BabyLoveeee aysnrsvs yeşilyurtta var,bende balçova polikinliğinde muayene oluyodum detaylı için yeşilyurt ana binaya yönlendirdi,sabah erkenden git sıra al dedi
ayseoztoprak55 kuzeyinannesiiiii Bende çigliye gidiyorum ama bana burda yapılmıyo özele gitmen gerekiyo dediler
aysnrsvs AdenEva telefonla yalan yanlış bilgi veriyorlar ikili tarama yapılmadığını soylediler bana telefonda bı tanıdığımız calisiyor sordurduk varmış gittim yapıldı nasıl bir işleyiş var anlamıyorum
Hanife_ Mr1517 9 Eylül yapıyor fakat takipli hasta olmanıza önem veriyorlar yine de doğumu burda düşünüyorum diyince yapıyorlar tabi hastaneye gelip önce kadın doğumdan randevu alıyorsun sonra randevuya geliyorsun muayeneden sonra o seni detaylı için yönlendiriyor gün veriyor takipli olmayan bı hastaya böyle yapmışlardı
AdenEva aysnrsvs aynen öyle devlet hastanesine giden zorluk çekiyor. Doktorlar yalvar yakar ilgileniyor birşey soruyoruz cevap yok en ufak şeyde azarlama. Doktorları geçtim danışanlar bile artık öyle olmuş 😂 birinin anya dediğine öbürü konya diyor