havvatolga binbir ben 37. Haftamin icindeyim agrilarim var insallah cok uzamaz ya squat merdiven inip cikma spor hepsini yapiyorum
1efeannesi havvatolga plates çok iyi oluyor ben sürekli üstündeydim hatta doğum gecesi hafif sandım var diye yatana kadar top üstündeydim açılmaya çok iyi oluyor hastaneye gittiğimde 3 santim aşıklık vardı kendimi kaybedene kadar sürekli top üstündeydim gezdim ve çok iyi oldu tavsiyemdir
1efeannesi binbir amin canım amin allah’ım bütün kadınlara yardım etsin ben 13 saat sancı çektim çoğu şeyi hatırlamıyorum kaç kere ayılıp bayıldım bilmiyorum 13 saat sancı çekip 13 dk da doğurdum😂😂
1efeannesi Alvindmrkl amin bütün annelerin başına inşallah sağ sağlim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alma duasıyla 1.de atlattım çok şükür şimdi 2.ye hamileyim inşallah bütün anneler yavrularını kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim
Cgdmkhrmn 40 haftalığım bebeğim dönmedi ters. Bekliyoruz hala döner diye bugün kontrole gideceğim dönmediyse sezaryen günü verir diye bekliyoruz
mcansu patilibalik 39 olduk canım ama ben çok uzun zamandır doğumu bekliyorum. Erken doğum durumum vardı kaç farklı doktor bana Kasım başını bile bulamazsın diyordu sancılar vs de vardı hep. Bana birazda ondan çok uzun geldi doğum süreci. Ve hala da gelen giden yok. 😅 Oğlum tıp literatürüne tepki olarak oturma eylemine devam ediyor. 😅 😅
Alvindmrkl Kubra2721 hiç açılma yoktu sabah biraz ağrılar başladı şu an serum bağlı nst ye girdim 2 kere
1efeannesi havvatolga bende çok bilmiyorum cnm ama topun üzerinde düz oturup kalçamla dairesel hareket yaptım sonsuz işareti yaptım öne geriye sağa sola kendim bi şeyler yapmaya çalıştım etkisini de gördüm çok şükür her fırsatta top üstündeydim ilk çocuktu şimdi 2.ye hamileyim bakalım oğlumdan bana top kalacakmı😂😂😂
havvatolga 1efeannesi bende yapim ozaman 37+2deyim bise olmaz dimi. Bebegimin hareketleri iyice azaldi kokutuyor beni onceden dokununca felan tepki verdirdi simdi istediği zaman cok nadir😣
34Nursenn Benim 37 haftam daha belli değil bebek şimdilik ters son ana kadar bekliyorum dönmesini yürümekte bile zorlanıyorum artık bacak kalça ağrılarım da çok 😞ama bebeğime kavuşmayı beklediğim her an herşeyi unutturuyor ❤️
1efeannesi havvatolga yeri daraldı ya canım ondandır bence ama yine bir doktora görün bence bol bol yapmalısın hareket
havvatolga 1efeannesi persembe gunu gittim. Bi problem yok nstyede girdim persembe gene gidicem hic etmiyor degil nadir yani son haftalarda ayri zor