Mom54544 alparslanannesii1661 uyanmalik oldu bekliyorum uyanır diye ama uyuyo sıpa banyo yaptircaz annemle yarın akşam sincan yolcusuyum gelmeden pasağını temizlesin ananesi 😂
Deletedmom9823 Mom54544 kendimi öldürmek istiyorumda bu koca oğluma üvey anne getirir diye yapmıyorum
Mom54544 Deletedmom9823 kız sus Allah korusun o nasıl düşünceler öyle sana iyi gelmişler bu günlerde bacım sakin ol estağfur tövbe de gitsin o fikirler gelsin güzel dusunceler sen çok enerjiktin seni ilk tanidigimda bı ara iyi değilsin
Deletedmom9823 Aag06 bende .. neyseki yarın seda şevo fln buluşuyoruz çatlayın part 2 geliyo😀 2 gıybet yapar kendime gelirim
Mom54544 Deletedmom9823 Gelsin geri yerine detoksla kendini yavru kuşum her neye üzüldüysen seni bu hale getirdiyse Allah onun taaaaa ve inşallah bı an önce geçer canımm her neye sıkıldıysan bunaldiysan
Aag06 Deletedmom9823 valla bebeyle kimle bulusuyorsam zevk vermiyor burnumdan getirdigi icin illallah ettirdi beni yaa ilgi manyagi illa dokunacan onla konuscan sevcen yoksa ortalugi yikiyor konusturmuyor oturtmuyor kiskanmicam o yuzden sizi😂
Deletedmom9823 Aag06 batı dışarı çıktığım an uyuyor 😀 çok şükür Allah biyerden yüzüme gülmüş kurban olduğum rabbim
Deletedmom9823 Mom54544 yaa seni yerim ben beee hele bak ne güzel içten yazmış 😍😍😍😍❤️❤️❤️ Ztn duygularım darma dağın ağlıcam şmdi
Aag06 Deletedmom9823 hahahahhahah ee bebeyi alistirdin benimkide eve girince uyuyor disarda uykudan ölsede yok mumkun degil 😂
Aag06 Deletedmom9823 hahahahah iste hamilelik doneminde nasilsak o duzene alismislar bebelerde demekki ben disari cikmadim ,sen iceri girmedin 😂😂😂😂
Aag06 Mom54544 hahaha oha cok iyi 😂 e ayarlayin bulusak 😂yarin kecioreni bassam ertesi gun sincani bassam happy mom kullanicilarini yakalrim.😂