Anemoniasp zaydn Bir kaç gecedir. Tuvaletten çıkıyorum elimini yıkıyorum. Yine geliyor😀 son Damlayı yapana kadar uykuya dalamıyorum.
cennetomrummm21 Asyaveannesi36 Aynii Benn Valla 😂😂 30+1′im Yerimde Duramiyorum Oraya Buraya Koşturmaktan Bide 3 Yaşında Kızım Var Zor Yaa 😂
-Papatya33 Gece cok su içmeyim diyorum. Tuvalete kalkmamak için. Yine kalkıyorum. Bari içiyim de bosa kalkmamıs oluyum diyorum 😂 Bi yere gideceksem tuvalet yakın yerleri tercih ediyorum. Mesafe hesaplıyorum
zaydn -Papatya33 bizde süreli dışarıdayken tuvalet arayışındayız gece en az 6 kere tuvalete kalkiyorum ama 2 şişede su bitiriyoruz gece ilk tuvalete gidiyorum sonra susuyorum su içiyorum 😂🤦🏻♀️
Yagmurdgdgn13 zaydn masallah canım nazar değmesin. Benim de ilk iki hamileliğim öyleydi herkes yerinde bi dır basına iş açacan derlerdi ama bu hamileliğimde çok kötüyüm gözümü ne hastalıktan açabildim ne de agrılardan
Oznurkk zaydn vallahi bu ben eşim görünce kızıyor ani hareketler yapıyorsun bebeğe zarar vereceksin diye 😂😂
-Papatya33 zaydn o kısır döngü bitmiyor. Su içmeyim diyorum ama yine de kalkıyorum tuvalete. Aman nasıl olsa kalkıyorum diyip içiyorum su bu sefer daha sık kalkıyorum 😂